Výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.11.11 08:43

Prosím o radu - výtok

Ahoj potřebuju od vás prosím poradit. Už delší dobu trpím slabým výtokem podle dr. nic nenormálního výtok nesvědí, nepálí, nezapáchá, přijde mi že je spíše bílí, nic mě nebolí, občas se mi zdá, že ho mám víc občas zase míň. Co by to mohlo být? A existují na no nějaké volně prodejné léky? Předem díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
16.11.11 08:52

To jsem mela nekolik let:( taky mi nic nepomohlo ani volne prodejneho( kupovala jsem si vyplachy a tak) vzdycky to bylo na par dni dobre a pak zase zpet:( podle vsech vysetreni je me ph v pochve v porad a je to proste me prirozene prostredi. Zmizelo mi to az ted v tu ranu kdy jsem otehotnela, uz osm mesicu nic a doufam ze to tak zustane i po porodu:) vetsina tehuli trpi na vytoky a ja mam uplny klid a pokoj ktery jsem nemela tak 7 let:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.11.11 09:15

Příspěvek upraven 26.04.16 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.11 09:15

tak to ja te mozna neuklidnim. ja to mela takhle pred otehotnenim i po nem a vlaste si ani nepamatuju ze bych to nekdy mela jinak.. nekdy toho bylo vic, jindy zase min.. ale myslim ze se s tim da zit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.11 09:25

Tak žít se s tím dá to jo, ale tak přece jenom bych ráda zkusila nějaké přípravky, třeba bych byla jedna z mála, kterým by něco pomohlo, protože někdy je to fakt dost nepříjemný

• Citovat
  • Upravit
Lucie46
16.11.11 09:35

Ahoj, tak pokud nejsi tehotna tak si zkus koupit rosalgin, je to vyplach, me hodne pomohl a nebo laktobacily udrzuji prirozene ph v pochve a zaroven i prirozene prostredi ve strevech :palec:

• Citovat
  • Upravit
6956
16.11.11 09:38

Me ten rosalgin zabral tak na tyden:( ale ty laktobacily?? Co to je??? Kolik to stoji a jak se to jmenuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
16.11.11 09:43

Je to probiotikum, ktere obsahuje 5 kmenu pratelskych bakterii, ktere udrzuji prirozene prostredi ve strevech a v pochve… Ja je mam od firmy SWISS a stoji okolo 200,– beru to i ted v tehotenstvi pomaha to treba i pri zacpe..

• Citovat
  • Upravit
6956
16.11.11 09:47

Luci: dik pujdu koupit:D na zacpu netrpim i kdyz uz jsem 33 tt ale potom kdyby se vratily ty vytoky:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
16.11.11 09:55

Zkus to, uvidis, me to pomaha a uvidime po porodu jak to bude no.. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.11 12:09

tak já si dnes skočím do lékárny a na něco se pozeptám snad mi poradí :wink:

• Citovat
  • Upravit
18011995
23.11.11 19:10

Výtok

Chtěla bych poradit, co může znamenat hnědý výtok, který se mi již druhým dnem objevil na spodním prádle. Menstruace mi skončila před týdnem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.19 18:33

Dobrý den, je mi 17 a asi už od první MS (to je asi pět let) mám výtok. Nevím jestli je normální mít ho pořád, někde jsem četla, že někdo to takhle prostě má :nevim: Máte to někdo taky tak?

• Citovat
  • Upravit
5866
5.5.19 18:34
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 a asi už od první MS (to je asi pět let) mám výtok. Nevím jestli je normální mít ho pořád, někde jsem četla, že někdo to takhle prostě má :nevim: Máte to někdo taky tak?

Tak je výtok a výtok, jestli divně zapáchá a má divnou barvu, tak raději doktor. Jestli to máš ale už 5 let, tak to bude asi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.5.19 18:47

Jo, někdo to tak má. Ale dojdi si na gynekologii a upozorni lékaře. Jestli jsi tam ještě nebyla, tak máš stejně nejvyšší čas. Vyloučí onemocnění a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí