Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terekaaaa
Ahojky v jakékoliv nemocnici Ti udělají těhotenský test z krve. Cca 230kč a výsletek za 30min. Já byla minulou neděli. Držím pěstičky!
@sunnyho.motylek
Děkuji moc, teprve mě čeká 15.1 první kontrola, tak jsem trošku nervozní, že nevím, co se ve mě děje. ![]()
@Katarina89 Jo to znám já jsem byla taky hrozně nervozní a to vlastně celý těhotenství, ale až se to malé narodí bude to ještě horší, od tět se budeš bát celej život, prostě to tak je, tak se snaž být co nejvíc v klidu to je to nejlepší co mužeš pro to miminko co nosíš pod srdíčkem udělat
![]()
Ahoj holky tak prikladam foto dnesniho testu mamatest 10 co myslite? je to do limitu ![]()
@sunnyho.motylek
Mas pravdu, ted uz se jakou budouci maminka budu bat porad. Staci mi jak se bojim o svyho kocoura, to je taky takovy moje mimino a az bude to opravdove, tak se asi zblaznim. ![]()
Katarina 89 dekuju jen doufam ze ten mamatest je spolehlivy.ale rikam si co jineho nez tehotenstvi by mi ukazalo na vsech testech //?prosim te a nevis kde provadi ty testy na hcg? jako na jakem oddeleni?
@terekaaaa
ja jsem byla na recepci, kde jsem rekla, co chci. Zaplatila a tam me presne nasmerovali. Drzim pesticky. ![]()