Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj hoĺlky potrebuju vase nazory. v pondeli mam nastoupit do nemocnice na laparoskopii ale dnes na testu // ten na hore je pepino duch je viditelnejsi asi az po 10min po limitu ten pod nim je z lekarny delany pred chvili duch sice slabsi ale viditelny.mam vidiny nebo co si myslite? ms mela dojit pred 2 tydny ale nevim kdy byla ovulace.
No já bych to viděla pozitivně
Počkej tedy do pondělka zda bude čárka sílit a pokud ano, tak na žádnou laparoskopii není třeba
Potichonku gratuluju
![]()
Nech si udělat test z krve, výsledky bývají celkem rychle (ještě ten den).
Mamatest sem nemohla sehnat tak mi dala ten to ze je spolehlivy na tom druhem testu byl duch do limitu. holky kdy mam zkusit dalsi test? rano z ranni moci? ani jeden z tech co sem delala neni z ranni porad me boli bricho jak kdybych to mela dostat ach jo.
@terekaaaa : ahojky, mě teda Pepino udělal falešného ducha, ale toto moc falešně nevypadá tak držím palečky… ![]()
Mě tuhle bolelo břicho jako bych to měla dostat 14 dní a bum, MS to nebyla:-)
No tak vzhledem k tomu že je pátek odpoledne, na gyndu už se dneska pravděpodobně nedostaneš, tak ti to stejně nedá a pro test pomažeš
. Já bych teda testila jak divá a v pondělí naklusala k doktoroj. Držím pěsti ať to dopadne ![]()
Holky moc vam dekuju moc bych si mimi prala. akorat je mi divny pokud teda tehu jsem tak kdy byla ovulace.ms totiz mela dojit 25 nebo 26.12
@terekaaaa Někdy je prostě posunutá…Kamarádka měla pozitivní test až když měla přijít druhá vynechaná ms..
Já měla menstruační bolesti celý první tři měsíce, a určitě bych uděla další test ráno…ale viděla bych to pozitivní
já měla stejného ducha a druhý den byla čárka daleko viditelnější ![]()
Dle mého je to pozitivní
, nakup další testy a zkoušej z ranní moči, klidně každý den ![]()