Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No jako my tam nehodláme plodit
![]()
Neee, chceme all in a las minute a to maji jen mallorku tak proto..chceme spanelsko no…Ibizu nevedou…ale uvidim projdu mesto a treba na neco kapnu.
Co treba Kanary, my na „luna de miel“ byli na Lanzarote a nadhera - hotel s all-in, vse v dosahu cca 10 minut chuze a vsude klidek a cisto.
Ahoj,
tak my si s manželem docela užili egypt. A to několikrát a různé destinace. Vždy all inklusiv a pětihvězdičkový hotel. Krásné moře, čisté, hromady jídla a super počasí kdykoliv v roce.
Tak já Egypt ani Tunis nechci- mám šílenej strach ![]()
A kanáry to bude naše svatební cesta. Turecko jsme byli loni a bylo to nejlepší kde jsme kdy byli ale chteli jsme letos zkusit neco jinyho no…
michellle píše: …Co by jste poradili? (Jedeme s ročním miminkem)
Ten druhý.
S ročním dítětem aqupark nepotřebuješ a jestli bude dojezdová vzdálenost k letišti 15min nebo 1h je jedno (ale dýl už ne, to už by bylo moc…).
Do Egypta ani Tunisu nemusim ja, natoz s ditetem. Posrat (ma zkusenost) a
(manzelova) a dva az tri dny byt nepouzitelna zrovna na dovolene nemusim… ![]()
naopak mne moc laka jeste jednou navstivit Maroko, ovsem samozrejme zase bez deti (byla jsem za bezdetna).
Neda mi nekdo tip tady na Azory a popr. i Kapverdy? S detma i bez…
Dice, my pojedeme 10.8. To moře nám právě vyhovuje kvůli prckovi ![]()
Hanko, kamarádka už byla na Kapverdách 2×, pokud bys chtěla můžu se jí zeptat a pak napsat sz ![]()
Tak u nás nakonec mallorka asi nebude, nic moc jsem nesehnala, to co bylo nám nevyhovuje, já jsem omezena praci, takze asi pojedem zase jako loni do turecka který si nemuzu vynachválit ![]()
Přeju at se na Mallorce libi ![]()
Dice píše:
Tak u nás nakonec mallorka asi nebude, nic moc jsem nesehnala, to co bylo nám nevyhovuje, já jsem omezena praci, takze asi pojedem zase jako loni do turecka který si nemuzu vynachválit
Přeju at se na Mallorce libi
My byli loni v Turecku tady:
http://www.tripadvisor.com/…n_Coast.html
A bomba!
Dice na predsvatebni cestou byt tebou nevybiram hotel „baby-friendly“, aby na vas mnozstvi a animace s rozhulakanymi nemeckymi haranty a animatory nepusobilo antikoncepcne
Doporucuji Ibizu - jeste doted vzpominame s manzelem na tanec v pene a podobne zhyralosti…