Prosím o Váš názor - dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
19.7.11 09:01

Dice na predsvatebni cestou byt tebou nevybiram hotel „baby-friendly“, aby na vas mnozstvi a animace s rozhulakanymi nemeckymi haranty a animatory nepusobilo antikoncepcne :lol:

Doporucuji Ibizu - jeste doted vzpominame s manzelem na tanec v pene a podobne zhyralosti… :wink:

• Citovat
  • Upravit
10048
19.7.11 09:26

No jako my tam nehodláme plodit :lol: :-D :lol:
Neee, chceme all in a las minute a to maji jen mallorku tak proto..chceme spanelsko no…Ibizu nevedou…ale uvidim projdu mesto a treba na neco kapnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.7.11 09:29

Co treba Kanary, my na „luna de miel“ byli na Lanzarote a nadhera - hotel s all-in, vse v dosahu cca 10 minut chuze a vsude klidek a cisto.

• Citovat
  • Upravit
5077
19.7.11 10:25

Ahoj,
tak my si s manželem docela užili egypt. A to několikrát a různé destinace. Vždy all inklusiv a pětihvězdičkový hotel. Krásné moře, čisté, hromady jídla a super počasí kdykoliv v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
19.7.11 10:26

Tak já Egypt ani Tunis nechci- mám šílenej strach :lol:
A kanáry to bude naše svatební cesta. Turecko jsme byli loni a bylo to nejlepší kde jsme kdy byli ale chteli jsme letos zkusit neco jinyho no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.7.11 10:36
michellle píše: …Co by jste poradili? (Jedeme s ročním miminkem)

Ten druhý. :palec: S ročním dítětem aqupark nepotřebuješ a jestli bude dojezdová vzdálenost k letišti 15min nebo 1h je jedno (ale dýl už ne, to už by bylo moc…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.7.11 11:47

Do Egypta ani Tunisu nemusim ja, natoz s ditetem. Posrat (ma zkusenost) a :poblion: (manzelova) a dva az tri dny byt nepouzitelna zrovna na dovolene nemusim… :roll:

naopak mne moc laka jeste jednou navstivit Maroko, ovsem samozrejme zase bez deti (byla jsem za bezdetna).

Neda mi nekdo tip tady na Azory a popr. i Kapverdy? S detma i bez…

• Citovat
  • Upravit
2839
19.7.11 19:43

Dice, my pojedeme 10.8. To moře nám právě vyhovuje kvůli prckovi :palec:
Hanko, kamarádka už byla na Kapverdách 2×, pokud bys chtěla můžu se jí zeptat a pak napsat sz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
20.7.11 07:40

Tak u nás nakonec mallorka asi nebude, nic moc jsem nesehnala, to co bylo nám nevyhovuje, já jsem omezena praci, takze asi pojedem zase jako loni do turecka který si nemuzu vynachválit :lol:
Přeju at se na Mallorce libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.7.11 14:12
Dice píše:
Tak u nás nakonec mallorka asi nebude, nic moc jsem nesehnala, to co bylo nám nevyhovuje, já jsem omezena praci, takze asi pojedem zase jako loni do turecka který si nemuzu vynachválit :lol:
Přeju at se na Mallorce libi :palec:

My byli loni v Turecku tady:
http://www.tripadvisor.com/…n_Coast.html

A bomba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení