Prosím o Váš názor - dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2839
18.7.11 11:57

Prosím o Váš názor - dovolená

Ahoj, holky :lol:

Nemůžeme se s manželem rozhodnout, jaký je Váš názor?
Máme vybrané 2 hotely:

http://www.cedok.cz/…y/Hotel.aspx?…
Tento hotel je blíž u letiště, blíž u hlavního města a vedle 2 aquaparků - ale pláž je 80m a ten hotel není tak dobře vybaven.

http://www.cedok.cz/…ko-50863.htm
Tento hotel je líp vybaven, je hned u pláže, ale zase daleko od letiště (od hlavního města) - bez aquaparků

:nevim: :nevim: :nevim:

Co by jste poradili? (Jedeme s ročním miminkem)

Děkuji za Vaše názory! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
18.7.11 11:59

Mazec já taky vybíírám a taky mám v užším výběru tyto!!! :lol: :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.7.11 12:00

Já neporadím asi nic, ale obdivuji tě, že to ,,dáte,, s ročním prckem… :palec: :palec:

Jinak když jezdím s většími dětmi, tak jedině bez aqaparků a tobogánů. Nebaví mně celý den stát v pozoru u klouzaček a hlídkovat… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
18.7.11 12:14

brala bych ten druhý. roční dítě si akvapark až tak neužije. je lepší ten hotel přímo na pláži.
taky poloha na výběžku nad mořem znamená, že budete šplhat do kopce… ten rozdíl v přesunu z letiště už není tak drastický. my letos letíme už potřetí do turecka a letos jsme „jenom“ hodinu cesty od letiště. loni jsme byli 2 hodiny cesty a taky se to dá zvládnout. ale klárka byla starší (3,5-letá) a viktor v břiše. tak jsem zvědavá na premiéru s dvěma dětma :-)
jinak já třeba musím vyhledávat hotely s tobogány v komplexu. ale ne kvůli dětem, ale kvůli manželovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
18.7.11 12:17

viděla bych to podle toho, co je pro vás priorita…
pokud rádi využíváte aquaparky a moře prakticky nepotřebujete, nebo naopak upřednostňujete pláž a moře, taky na tom, jestli je prcek už chodící nebo ještě ne (náš malý chodil v deseti měsících a jako roční si neskutečně užíval prouzdání v písku a mělkém moři a bourání hradů ostatních dětí) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
18.7.11 12:19

Ahoj,
já osobně bych teda vybrala ten druhý hotel. Ročnímu prckovi jsou nějaké aquaparky úplně ukradené, nejvíc ho bude zajímat písek a voda a pro mě by byla priorita, aby bylo moře kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
18.7.11 12:21

Ahoj,
já bydlela jednou kousek od letiště a celý pobyt nám lítaly dost nízko nad hlavou letadla. Takže to už nikdy víc. A roční dítko tobogany asi moc neocení, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.7.11 12:29

rozhodne ten druhy :wink:

• Citovat
  • Upravit
16365
18.7.11 12:31
michellle píše:
Ahoj, holky :lol:

Nemůžeme se s manželem rozhodnout, jaký je Váš názor?
Máme vybrané 2 hotely:

http://www.cedok.cz/…y/Hotel.aspx?…
Tento hotel je blíž u letiště, blíž u hlavního města a vedle 2 aquaparků - ale pláž je 80m a ten hotel není tak dobře vybaven.

http://www.cedok.cz/…ko-50863.htm
Tento hotel je líp vybaven, je hned u pláže, ale zase daleko od letiště (od hlavního města) - bez aquaparků

:nevim: :nevim: :nevim:

Co by jste poradili? (Jedeme s ročním miminkem)

Děkuji za Vaše názory! :kytka:

jak bych vybírala já…vybírali jsme nedávno a za pár dní se dozvíme jestli dobře…hotel přímo u pláže a to máme 3letého (s ročním se ty priority co má jenom násobí)

aquaparky asi neužije…náš už by je možná užil, ale to hlídání…
spíš by třeba ocenil nějaké dětské hřiště…
hlavní město je mu asi taky úplně putna…transfer z letiště určitě důležitý je, ale Mallorka není veliká takže do 60 minut transferu se určitě vejdete a to mi přijde ok

brala bych ten druhý, lépe vybavený, na pláži..

Ale je to změna co, dost velký rozdíl co člověk řešil jenom ve dvou a na co kouká při dítku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
18.7.11 12:31

Jak tu psaly uz holky…aquapark pro male dite asi moc jeste neni (pokud tedy nejsi jako ja a nechces ho vyuzit pro sebe :-D ) brala bych ten druhy… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
18.7.11 13:07

V zátoce Cala Millor jsem byla a transfer z letiště mi nepřišel dlouhý, ale to jsme jeli přímo, zpátky jsme nabírali lidi na severu, tak to bylo horší.

Ovšem jak tu někdo taky zmínil, naši známí byli u hlavního města a co 2 minuty přes ně přistávalo letadlo, prý to nebylo příjemné :nevim:

Jen teda hotelů je v zátoce hodně a pláž není moc široká a ani není přes celou zátoku, tak tam bylo docela narváno. My měli štěstí, že jsme bydleli na začátku pláže, kde nebyly slunečníky, takže tam byl klid, ale dál bylo narváno a to jsme byli v září a počasí nebylo nic moc :-? Je to teda hromadu let, ale předpokládám, že hotelů v další linii spíš přibylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
18.7.11 13:21

Za mě taky ten druhý a to už jen proto,že má o jednu hvězdu víc a je hlavně na pláži.A daleko od startujících a přistávajících letadel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
18.7.11 19:54

Holky, moc moc děkuji za názory, hodně mi to pomůže :palec: :kytka: :huban: Řešíme první dovolenou s prckem, a jak už tady někdo psal, hned je výběr jiný a já nemám zkušenosti :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
18.7.11 19:55
Dice píše:
Mazec já taky vybíírám a taky mám v užším výběru tyto!!! :lol: :-D :lol:

Tak to se tam možná potkáme :wink: kdy plánujete dovču? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
19.7.11 07:01

První týden v sprpnu, ale hledám pořád, zítra chci profrčet město přece jen na netu není všehcno.
ale rádi bysme tu mallorku, jenže jen z Brna.
No co mě ale zarazilo četla jsem u jednoho hotelu že pláž sice krásná ale voda jdeš několik metru a porad po kolena, to by me kleplo…takže hledám ale nevíím. MImčo nemáme jedeme na předsvatební cestu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí