Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, před měsícem jsme absolvovali poprvé s naším prckem dovolenou do Italie autem..jelikož jsme byli nadšený - hlavně z malého, jak si to užíval, tak bychom chtěli ještě letět tento rok do Bulharska…prosím o nějaké zkušennosti s prvním letem s malým a nějaké upozornění ohledně této země?děkuji moc! ![]()
Jinak i my máme před sebou dovču v Bulharsku. I s dcerkou 3 roky. Taky jsem zvědavá jak zvládne let.
Krat píše:
Jinak i my máme před sebou dovču v Bulharsku. I s dcerkou 3 roky. Taky jsem zvědavá jak zvládne let.
děkuju moc, diskuze se sice týkala spíše jídla, ale taky jsem potřebovala něco takového přečíst…nevíš jak je to s kočárkem do letadla?
S kočárkem zajedeš až k letadlu, tam složíš a předáš obsluze. Po vystoupení ti ho zase nachystají.
My jsme letěli loni s rok a půl starým klukem a let v pohodě, hrál si s hračkama, přetlak jsem spíš vnímala já než on, ani pít nechtěl, jak se to doporučuje. A do letadla jsem mu brala pití a mlíčko a nikdo to nekontroloval. A v letadle dostal balíček od Hamé, takže příště bych nic nebrala.
Jo hlavně ten kočárek musíte nahlásit u předávání kufrů a že si ho berete k letadlu.
Svatka píše:
Jo hlavně ten kočárek musíte nahlásit u předávání kufrů a že si ho berete k letadlu.
super informace!no a kdyz malemu nejsou jeste dva roky, budeme za nej platit?chystame se chytit nejakej last minute..
Asi jak u které CK, ale my jsme neplatili a taky jsme letěli Last minute.
V letadle svoje sedadlo mít nebude, jedině že byste si připlatili a zbytek služeb asi záleží na hotelu.
Svatka píše:
a za kočárek se zvlášť platí?musí byt nejak zavazany?
Ne neplatí. A kočár jen složíš před letadlem. My jsme nic nevázali. Dávají ho prý nahoru na kufry a vyndávají jako první. To bychom se zdržovali s rozvazováním.
ahoj bulharsko je uplně v pohodě mi byli minulí rok malé bylo tehdá 9 měsícu a uplně v klidu let trvá hodinku a z burgasu do primorska či Lozence Nebo slunečné pobřeži je cca 30 minut od letiště Burgas.takže uplně v klidu na hotel dostaneš klíče po předložení vocheru a hotovojídlo je taky v klidu lekarny jsou znatelně označeny ne azbukou jinak je v azbuce všechno jidelniček je česko bulharsky nesrovnalosti obsluha z usměvem vysvětlí rozumi česky celkem dobře.At se dovča povede. ![]()
dajdulko, odkaz jsem dávala proto protože jsem tam taky přispěla. Napadlo mě, že se třeba bude hodit. Z Prahy do Burgasu trvá let 2 hodinky, na Sl. pobřeží cca 45 minut busem. Už jsem jednou v Bulharsku byla a rodiče s dětma měli kočárek snad i na palubě letadla. Samo že skladné golfky. Jinak Svatka to popisuje dobře. Kdypak se chystáte do Bulharska.
ahojda,taky se s malou-20m-chystame ast minute do bulharska:-)
nemolka píše:
ahoj bulharsko je uplně v pohodě mi byli minulí rok malé bylo tehdá 9 měsícu a uplně v klidu let trvá hodinku a z burgasu do primorska či Lozence Nebo slunečné pobřeži je cca 30 minut od letiště Burgas.takže uplně v klidu na hotel dostaneš klíče po předložení vocheru a hotovojídlo je taky v klidu lekarny jsou znatelně označeny ne azbukou jinak je v azbuce všechno jidelniček je česko bulharsky nesrovnalosti obsluha z usměvem vysvětlí rozumi česky celkem dobře.At se dovča povede.
dekuju moc za info! ![]()