Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Krat píše:
dajdulko, odkaz jsem dávala proto protože jsem tam taky přispěla. Napadlo mě, že se třeba bude hodit. Z Prahy do Burgasu trvá let 2 hodinky, na Sl. pobřeží cca 45 minut busem. Už jsem jednou v Bulharsku byla a rodiče s dětma měli kočárek snad i na palubě letadla. Samo že skladné golfky. Jinak Svatka to popisuje dobře. Kdypak se chystáte do Bulharska.
v pohodě, jsem ráda za každé info…takže nejlépe asi do Burgasu?no chceme prvni tyden v srpnu, nebo tak nejak jak to vyjde…vetsinou koukam, ze to je uz od soboty 29.7 takže tak nějak ![]()
My letěli začátkem června, taky 20m a v letadle tedy jídlo nedostal,jak by mohl, když je infant a nemá nárok na nic. Záleží asi a leteckou společnost…
Letadlo bylo v pohodě, jen občas zaprudil, že musí sedět, tak mina líně stál a koukal po letadle ![]()
Chce to na cestu nějaké hračky, my měli knížky, papír-tužku, plyšáka. No a stejně si nejvíc hrál se šálkem a lžičkou na kafe ![]()
vem si s seboud o letdal malou dečku, jak budete vzlítávat a přistávat, je tam docela zima. No a samo dudlík, pokud nemá tak při vzletu a naopak pít, Aby nebolely a nezalehly uši.
Kočár jsem u kufrů nehlásila, označili mi ho až u přepážky k letadlu…
Jen při cestě zpět kočáry nevyndali přednostně, ale až s kufry, takže to bylo náročné, a hlavně mi málem upadly ruce,jak jsem vlekla spící dítě v náručí, přes pomalu celé letiště ![]()
Plen s sebou dost, jsou tam drahé, výživa totéž…
Jinak v restauraci a obchodech ceny srovnatelné s našimi,jen to dětské je drahé no…
Ptejte se, mám to v čerstvé paměti ![]()
dajdulka25 píše:nemolka píše:dekuju moc za info!
ahoj bulharsko je uplně v pohodě mi byli minulí rok malé bylo tehdá 9 měsícu a uplně v klidu let trvá hodinku a z burgasu do primorska či Lozence Nebo slunečné pobřeži je cca 30 minut od letiště Burgas.takže uplně v klidu na hotel dostaneš klíče po předložení vocheru a hotovojídlo je taky v klidu lekarny jsou znatelně označeny ne azbukou jinak je v azbuce všechno jidelniček je česko bulharsky nesrovnalosti obsluha z usměvem vysvětlí rozumi česky celkem dobře.At se dovča povede.
Do primorska cesta z letiště trvá hodinu, nikoli 30 minut
Ale i tak je to v pohodě…
Taky letíme od soboty na 8 dnů. Myslim si že to stačí. Taky můžete letět do Varny. Ale to kdybyste třeba jeli na Zlaté písky. jinak je Bulharsko fajn.
kamiŠ - já bych ráda věděla jaký mají pitíčka v obchodech pro děti. Myslim jako jupík, nebo cappy. Má cenu to tahat a nebo se dá koupit v obchodě?
kamiŠ píše:
My letěli začátkem června, taky 20m a v letadle tedy jídlo nedostal,jak by mohl, když je infant a nemá nárok na nic. Záleží asi a leteckou společnost…Letadlo bylo v pohodě, jen občas zaprudil, že musí sedět, tak mina líně stál a koukal po letadle
Chce to na cestu nějaké hračky, my měli knížky, papír-tužku, plyšáka. No a stejně si nejvíc hrál se šálkem a lžičkou na kafe
vem si s seboud o letdal malou dečku, jak budete vzlítávat a přistávat, je tam docela zima. No a samo dudlík, pokud nemá tak při vzletu a naopak pít, Aby nebolely a nezalehly uši.Kočár jsem u kufrů nehlásila, označili mi ho až u přepážky k letadlu…
Jen při cestě zpět kočáry nevyndali přednostně, ale až s kufry, takže to bylo náročné, a hlavně mi málem upadly ruce,jak jsem vlekla spící dítě v náručí, přes pomalu celé letiště
Plen s sebou dost, jsou tam drahé, výživa totéž…
Ptejte se, mám to v čerstvé paměti
Jinak v restauraci a obchodech ceny srovnatelné s našimi,jen to dětské je drahé no…
dudlik mame, takze problem s ouskama v tomhle pripade vyreseny?na maleho se taky pocita 20kg zavazadlo?stejne porad nechapu, kam to vsechno narvu
autem to byla lahudka, ale zase nekonecna cesta…my uz od roka vyzivu nepapame, takze jist bude s nami…meli jste klidny hotel?ptam se na po zkusenosti s italii, kde si nemci mysleli ze jsou v hotelu sami… ![]()
Jo, tak to zrovna nevím, nekupovala jsem to. Pil vodu
Max s granulovaným čajem nebo džusem.
Ale jiné děti jsem viděla s kubík play nebo co to je, prostě jen ta ochucená voda…
kamiŠ píše:
Jo, tak to zrovna nevím, nekupovala jsem to. Pil voduMax s granulovaným čajem nebo džusem.
Ale jiné děti jsem viděla s kubík play nebo co to je, prostě jen ta ochucená voda…
my jsme si v Itošce koupili normálně šťávu a kojeneckou vodu…beztak na tom jen rejžujou a jupik je sladkej jak cecek.. ![]()
Holet v pohodě, je to rodinný hotel, přímo klubový od CK, takže i obsluha rozuměla česky a i baviči byli přímo češi.
http://www.alexandria.cz/…lvedere-4782#…
Pokud bdueš mít dítě do 2let, nemá nárok na sedalo v letadle, tudíž ani na váhu zavazadla. Musí se to vejít do tvých 20 kg. Ale záleží na letecké společnosti. My měli travel service. Ale co jsme slyšela, četla, tak někde mají infanti nárok na 10kg. Jo a kočár je mimo…
Krat, to dětské pití bych fakt netahala. Koupíš když tak džus a zředíš…
dajdulko- na dítě do 2 let asi neplatí zavazadlo do 20 Kg. Nevim…hádat se nebudu ale určitě jsem to četla u letecké společnosti. Naše mladá má normálně místo v letadle takže i zavazadlo do 20 Kg.
kamiš super, nějak to vyřešíme.
dajdulko, toho jupíka jsem dala jenom za příklad…
![]()
Do letadla si můžete vzít jídlo a pití pro dítě, buď originál nebo v dětských lahvích. Někde chtějí aby matka ochutnala. V PHA nechtěli v burgasu ano
Taky poletíme s Travelem, a jedno vezmu do letadla a ještě jedno pitíčko teda přibalim do kufru. Abych pak nemusela hned lítat do obchodu.
a da se priplatit za zavazadla navic?asi nebudete vedet jak je to cenove… ![]()
Krat píše:
Taky poletíme s Travelem, a jedno vezmu do letadla a ještě jedno pitíčko teda přibalim do kufru. Abych pak nemusela hned lítat do obchodu.
V letadle pití dostanete, mně dolili i do lahvičky, už to měl vše prázdné, odlet měl skoro 2 hodiny zpoždění
![]()