Ubytování v hotelu s polopenzí na slevových portálech?

62
7.7.11 13:52

Ubytování v hotelu s polopenzí na slevových portálech?

Máte někdo zkušenosti s ubytováním s polopenzí v hotelech které jsou uvedeny na slevových portálech? např.zlaté slevy apod.?DÍky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
7.7.11 13:55

Byli jsme s manželem ve volarech teda jen se snídaní ale vče proběhlo naprosto v pořádku. Jeli jsme přes fajn slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.7.11 13:59

Ahoj,my byli 2krát-nejdříve v Mariánkách a také v Choceradech..a bylo to fajn,jezdily tam i páry s miminky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.7.11 14:12

My byli v Harrachově a super!!! Nemůžeme si to vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.7.11 14:15

A spokojenost? a s dětma třeba není problém? jako s postýlkou a jídelní židličkou? tak to je super! to určitě využijeme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.7.11 14:27

Spokojenost naprostá,jídlo bylo lepší,než když jsme byli před rokem v Rakousku a měli jsme all inclusive-a měli jsme přesto hlad…tady3chodové večeře,někde i lahev vína zdarma,snídaně-švédské stoly,věčně jsem byla přežraná..poprvé jsem jela jako měsíc těhotná-kdy jsem zvracela vše,a podruhé nedavno,kdy jsem začala zvracet zase,když sním trochu více jídla,tak mi malá tlačí,jak už je velká,a já to musím prostě :poblion:
Ale spokojenost maximální,postýlky mají určo všude,někde i bez příplatku,v obou případech bylo dítě na pokoji zdarma(to měli na stránkách)a židličky měli též v obou případech při ruce..já bych se toho nebála a vyrazila bych..už teď plánuji,kam vyrazíme,až se malá narodí..nejmenšímu mimču,co jsem tam viděla nebylo ani půl roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.7.11 16:08

Jj, být Váma, tak neváhám. Já sice mimčo teprv čekám, ale byli tam páry s hodně malýma mimčama, stoličky byly a myslím, že postýlky určitě taky.
Báli jsme se, že když to máme za pár kaček, že s nám budou jednat jinak, ale bylo to super, všichni se chovali suprově, takže za mě…? Určitě jeďte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
28.2.13 14:41

Ahoj, otázku mám stejnou jako zakladatelka. Chtěla bych nějaký romantický wellnes pobyt pro 2 přes slevový portál. Máte zkušenost, dobrou špatnou? A přes jaký portál, díky nechci naletět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
28.2.13 14:50

@luciezesvetic A jsem byla asi uz 4 krat a vzdy to bylo dobry a byla jsem moc spokojena. Nejcasteji pres pepa.cz nebo zapakatel.cz.
Ale ted jak jsem slysela o tom zkrachovani jedne teto firmy jsem docela na vazkach, chtela jsem letos prubnout madarsky lazne - maji je tam pro 2 na 5 dni kolem 8tis

• Citovat
  • Upravit
zichisek
28.2.13 15:58

My zatím vše kupovali na slevomat.cz

• Citovat
  • Upravit
2417
28.2.13 18:59
@zichisek píše:
My zatím vše kupovali na slevomat.cz

Slevomat mi přijde nejznámější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
3.3.13 08:25

Byli jsme už i s miminem, ale dost špatně jsme si vybrali-romantika na Lipně v hotelu Swing…špína, nábytek zažil komunistické zájezdy, jídlo-no když se člověk po večeři nedojedl na pokoji, hlady neusnul, bylo to přes Pepu.cz.Nejosvědčenější je pro mne Slevoma, jelikož jsme jednou nestihli pobyt využít, starala jsem se o nemocnou maminku, tak mi pobyt tzv. refundovali-vrátili peníze, ve formě bodů, a ty jsem pak utratila za jiné jejich zboží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí