Vital Hotel Sklář - Harrachov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.7.11 06:50

Vital Hotel Sklář

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jste někdo byli v tomto hotelu? a jestli by jste mi mohli alspoň stručně napsat, jak to tam chodí?
Vypadá docela luxusně, tak jsme si říkali, jestli tam náhodou nefunguje služba odnesení zavazadel na pokoj a pokud ano, tak jestli jste dávali „poslíčkovi“ nějaké peníze (popř.kolik), jak se chodí na snídani-večeři? Jestli je nutný nějaký formální oděv nebo stačí rifle a nějaká slušná halenka?
Jedeme tam za hoskou turistikou a tak moc elegantního oblečení nemáme v plánu, ale zase nechceme chodit na jídlo jako „chudí příbuzní“, tak by jsme popřípadě něco vzali.
Budu ráda za každé info, jak to v tomto hotelu chodí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
5.7.11 07:13

Myslím, že se nemusíš bát, že by se v krkonošském hotelu chodilo na jídlo ve velké večerní :wink: Normální oblečení je v pohodě, nejspíš budeš koukat, že někteří lidi jsou schpni vyrazit na snídani ještě v pyžamu :-D
A s odnosem zavazadel bych se taky nebála, já byla v pár mnohem víc nóbl hotelech a pokud si o odnos vysloveně nepožádáš, tak se ti nikdo nevnucuje :mavam: (Pokud si požádáš, tak ti je asi odnesou, v takovém případě netuším, kolik dát jako odnosné :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.11 09:18

Přesně tak, taky jsem pár luxusních hotelů než je Sklář zažila a zavazadla mi nikdy nikdo aktivně neodnesl :)
Formální oděv na jídlo určitě potřeba není… vzala bych si slušnější džíny a tričko… a pokud přijdeš na večeři v tom v čem přijdeš z túry tak se taky nikdo divně dívat nebude, určitě jsou na to zvyklí… spíš bych se převlíkla pro svůj dobrý pocit :lol:

Konkrétně ve Skláři jsem byla, ale už je to tak deset let, teď tam může být všechno jinak, takže to co píšu, píšu obecně pro hotely tohoto typu.

• Citovat
  • Upravit
4242
7.7.11 00:38

Byli jsme loni v rijnu, hotel je pekny, ale zadny luxus, takze normalni obleceni :mrgreen: Jako samozrejme, ze jsem se na jidlo treba ucesala, vzala si hezci tricko, navonela a tak, ale urcite to neni potreba, naopak mi prislo divny, kdyz byl nekdo na veceri v saku :-D Ale halenku si klidne vzit muzes :wink: Zalezi na tobe, v cem se citis dobre a co nosis, ze jo :wink:
Zaparkovali jsme si pred vchodem a zavazadla si pekne odtahali sami (teda manzel :lol: ).
Ja mam jinak Orea hotely rada, uz jsme byli ve 3, jezdime tam hlavne kvuli tomu, ze maji i detske koutky nebo bazen, tady jsme byli spokojeni, v Harrachove je to super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 11:57

Mohu se také zeptat jestli se dá někam poblíž zajít s dětima na zmrzku nebo limonádu abyse dal oposedět venku? protože v hotelové restauraci za limonádu chtějí nehorázné peníze děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí