Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Myslím, že se nemusíš bát, že by se v krkonošském hotelu chodilo na jídlo ve velké večerní
Normální oblečení je v pohodě, nejspíš budeš koukat, že někteří lidi jsou schpni vyrazit na snídani ještě v pyžamu ![]()
A s odnosem zavazadel bych se taky nebála, já byla v pár mnohem víc nóbl hotelech a pokud si o odnos vysloveně nepožádáš, tak se ti nikdo nevnucuje
(Pokud si požádáš, tak ti je asi odnesou, v takovém případě netuším, kolik dát jako odnosné
)
Přesně tak, taky jsem pár luxusních hotelů než je Sklář zažila a zavazadla mi nikdy nikdo aktivně neodnesl ![]()
Formální oděv na jídlo určitě potřeba není… vzala bych si slušnější džíny a tričko… a pokud přijdeš na večeři v tom v čem přijdeš z túry tak se taky nikdo divně dívat nebude, určitě jsou na to zvyklí… spíš bych se převlíkla pro svůj dobrý pocit ![]()
Konkrétně ve Skláři jsem byla, ale už je to tak deset let, teď tam může být všechno jinak, takže to co píšu, píšu obecně pro hotely tohoto typu.
Byli jsme loni v rijnu, hotel je pekny, ale zadny luxus, takze normalni obleceni
Jako samozrejme, ze jsem se na jidlo treba ucesala, vzala si hezci tricko, navonela a tak, ale urcite to neni potreba, naopak mi prislo divny, kdyz byl nekdo na veceri v saku
Ale halenku si klidne vzit muzes
Zalezi na tobe, v cem se citis dobre a co nosis, ze jo ![]()
Zaparkovali jsme si pred vchodem a zavazadla si pekne odtahali sami (teda manzel
).
Ja mam jinak Orea hotely rada, uz jsme byli ve 3, jezdime tam hlavne kvuli tomu, ze maji i detske koutky nebo bazen, tady jsme byli spokojeni, v Harrachove je to super ![]()
Mohu se také zeptat jestli se dá někam poblíž zajít s dětima na zmrzku nebo limonádu abyse dal oposedět venku? protože v hotelové restauraci za limonádu chtějí nehorázné peníze děkuji moc
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jste někdo byli v tomto hotelu? a jestli by jste mi mohli alspoň stručně napsat, jak to tam chodí?
Vypadá docela luxusně, tak jsme si říkali, jestli tam náhodou nefunguje služba odnesení zavazadel na pokoj a pokud ano, tak jestli jste dávali „poslíčkovi“ nějaké peníze (popř.kolik), jak se chodí na snídani-večeři? Jestli je nutný nějaký formální oděv nebo stačí rifle a nějaká slušná halenka?
Jedeme tam za hoskou turistikou a tak moc elegantního oblečení nemáme v plánu, ale zase nechceme chodit na jídlo jako „chudí příbuzní“, tak by jsme popřípadě něco vzali.
Budu ráda za každé info, jak to v tomto hotelu chodí.