Dobrý kemp v Chorvatsku?

Anonymní
5.7.11 14:05

Dobrý kemp v Chorvatsku?

Zdravím:-)

Chci se zeptat, jestli máte někdo nějaký dobrý typ na kemp v Chorvatsku pod stan, jsme s větším dítětem, takže je nám jedno jaký druh pláže tam bude, bez zvířátek..

Chceme jet prvně pod stan, tak aby jsme si hned nenatloukli… cenově čím levnějsí tím lepší.. :-)

Díky moc za typy :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
5.7.11 14:10

mam projetou istrii…ted jsme se vratili z kempu Rabac (byli jsme teda v chatce) ale musim rict ze nejkrasnejsi kus more a plaze zatim co jsem kde na istrii videla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.11 14:18

Mik, a kde Istrie je??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.11 14:19

nějak to nemůžu najít na mapě… :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9454
5.7.11 14:46

to je ten nejblizsi poloostrov uplne na severu :wink: z brna cesta cca 6 - 7 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.11 15:32
mikitaa píše:
mam projetou istrii…ted jsme se vratili z kempu Rabac (byli jsme teda v chatce) ale musim rict ze nejkrasnejsi kus more a plaze zatim co jsem kde na istrii videla :wink:

ahoj, myslíš kemp Oliva? to by mě potěšilo, protože se tam chystáme. Můžu tě poprosit o info? zajímalo by mě jak je to s čistotou v chatkách, s opotřebením vybavení a na pláži jsou spíš oblázky? budu ti vděčná za odpověď, Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
5.7.11 15:37

Bezkonkureční je kemp Šimuni na Pagu :palec:

Je tam krásně, čisto, mají tam všechno - od pekárny, přes diskotéku po skvělou pizzerii, fajn plážičky a je tam i stín.

A Pag - je úžasný! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.7.11 17:05

Taky se připjuji k Pagu! Byli jsme tam sice už dost dávno, ale bylo tam kouzelně. My měli oblázkovou pláž, blízko je i nuda :lol: Ale v Rabacu je taky moc krásně. Pláže oblázkové a pozvolný vstup do moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
5.7.11 21:15

Doporučuji kemp Park Soline,bydleli jsme tam v dřevěných chatkách,ve kterých se dá i vařit.sociálky společné,ale vždy uklizené.je tam ráj pro děti.
Pláže pěkné,je to Biograd na Moru.
Ale ted je tam dost narváno,takže nejlepší je tak první polovina června.Byli jsme s ck Victoria,můžete jet i autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.7.11 21:34

Super je na ostrovu Krk - městečko Baška…na severu.
Kemp přímo na pláži…oblázky s pískem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.7.11 09:46
AngelinaBalerina píše:
mikitaa píše:
mam projetou istrii…ted jsme se vratili z kempu Rabac (byli jsme teda v chatce) ale musim rict ze nejkrasnejsi kus more a plaze zatim co jsem kde na istrii videla :wink:
ahoj, myslíš kemp Oliva? to by mě potěšilo, protože se tam chystáme. Můžu tě poprosit o info? zajímalo by mě jak je to s čistotou v chatkách, s opotřebením vybavení a na pláži jsou spíš oblázky? budu ti vděčná za odpověď, Míša

napisu ti SZ navecer ju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.7.11 14:23

Jo,jo,taky jsme se ted vrátili z kempu Soline-chatky 12.7.2011.Byly jsme s Iverií z Ústí nad Labem,super delegáti,kteří byli ochotní a kdykoliv k dispozici.Ani se nám nechtělo zpátky. :potlesk: A už plánuji,že příští rok vezmu sebou i vnoučata,ted jsem byla s kamarádkou na testovací jízdě.Pro ty děti to tam je ráj,moře čisté,perfektní přístup do vody i pro malé děti.Ted je tam sice narváno,ale dají se najít místa,kde je mín lidí a hlavně,je tam dost prostoru se stínem přímo na pláži,při těch vedrech je to super. :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
13.7.11 21:14
kamerka54 píše:
Jo,jo,taky jsme se ted vrátili z kempu Soline-chatky 12.7.2011.Byly jsme s Iverií z Ústí nad Labem,super delegáti,kteří byli ochotní a kdykoliv k dispozici.Ani se nám nechtělo zpátky. :potlesk: A už plánuji,že příští rok vezmu sebou i vnoučata,ted jsem byla s kamarádkou na testovací jízdě.Pro ty děti to tam je ráj,moře čisté,perfektní přístup do vody i pro malé děti.Ted je tam sice narváno,ale dají se najít místa,kde je mín lidí a hlavně,je tam dost prostoru se stínem přímo na pláži,při těch vedrech je to super. :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

no to mi povídej,vůbec se mi nechtelo domů.ale zkuste příste chatky té victorie mají je hezčí.moc se nám tam líbilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.11 14:22

tak vás zdravím po dovolené, přišla jsem říci můj zážitek z kempu oliva v rabacu… úžasné, už nikdy více, jsou to hnusné nechutné chatky, kdybych to jen tušila tak tam nikdy s mimčem nejedu, silně nedoporučuju!! zdar příští dovolené kdekoliv jinde, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lili11
12.3.12 11:49

Prosím o radu :-)

Dobrý den,
chystáme se ted v červnu do Biogradu s ročním miminkem, budeme ubytovaní v nějakých obytných domech. Můžete mi, prosím, říct nějaký bližší informace? děkuji moc. Lidka :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix