Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
mam projetou istrii…ted jsme se vratili z kempu Rabac (byli jsme teda v chatce) ale musim rict ze nejkrasnejsi kus more a plaze zatim co jsem kde na istrii videla ![]()
to je ten nejblizsi poloostrov uplne na severu
z brna cesta cca 6 - 7 hodin
mikitaa píše:
mam projetou istrii…ted jsme se vratili z kempu Rabac (byli jsme teda v chatce) ale musim rict ze nejkrasnejsi kus more a plaze zatim co jsem kde na istrii videla
ahoj, myslíš kemp Oliva? to by mě potěšilo, protože se tam chystáme. Můžu tě poprosit o info? zajímalo by mě jak je to s čistotou v chatkách, s opotřebením vybavení a na pláži jsou spíš oblázky? budu ti vděčná za odpověď, Míša
Bezkonkureční je kemp Šimuni na Pagu ![]()
Je tam krásně, čisto, mají tam všechno - od pekárny, přes diskotéku po skvělou pizzerii, fajn plážičky a je tam i stín.
A Pag - je úžasný! ![]()
Taky se připjuji k Pagu! Byli jsme tam sice už dost dávno, ale bylo tam kouzelně. My měli oblázkovou pláž, blízko je i nuda
Ale v Rabacu je taky moc krásně. Pláže oblázkové a pozvolný vstup do moře.
Doporučuji kemp Park Soline,bydleli jsme tam v dřevěných chatkách,ve kterých se dá i vařit.sociálky společné,ale vždy uklizené.je tam ráj pro děti.
Pláže pěkné,je to Biograd na Moru.
Ale ted je tam dost narváno,takže nejlepší je tak první polovina června.Byli jsme s ck Victoria,můžete jet i autem.
Super je na ostrovu Krk - městečko Baška…na severu.
Kemp přímo na pláži…oblázky s pískem… ![]()
AngelinaBalerina píše:mikitaa píše:ahoj, myslíš kemp Oliva? to by mě potěšilo, protože se tam chystáme. Můžu tě poprosit o info? zajímalo by mě jak je to s čistotou v chatkách, s opotřebením vybavení a na pláži jsou spíš oblázky? budu ti vděčná za odpověď, Míša
mam projetou istrii…ted jsme se vratili z kempu Rabac (byli jsme teda v chatce) ale musim rict ze nejkrasnejsi kus more a plaze zatim co jsem kde na istrii videla
napisu ti SZ navecer ju ![]()
Jo,jo,taky jsme se ted vrátili z kempu Soline-chatky 12.7.2011.Byly jsme s Iverií z Ústí nad Labem,super delegáti,kteří byli ochotní a kdykoliv k dispozici.Ani se nám nechtělo zpátky.
A už plánuji,že příští rok vezmu sebou i vnoučata,ted jsem byla s kamarádkou na testovací jízdě.Pro ty děti to tam je ráj,moře čisté,perfektní přístup do vody i pro malé děti.Ted je tam sice narváno,ale dají se najít místa,kde je mín lidí a hlavně,je tam dost prostoru se stínem přímo na pláži,při těch vedrech je to super.
![]()
kamerka54 píše:
Jo,jo,taky jsme se ted vrátili z kempu Soline-chatky 12.7.2011.Byly jsme s Iverií z Ústí nad Labem,super delegáti,kteří byli ochotní a kdykoliv k dispozici.Ani se nám nechtělo zpátky.A už plánuji,že příští rok vezmu sebou i vnoučata,ted jsem byla s kamarádkou na testovací jízdě.Pro ty děti to tam je ráj,moře čisté,perfektní přístup do vody i pro malé děti.Ted je tam sice narváno,ale dají se najít místa,kde je mín lidí a hlavně,je tam dost prostoru se stínem přímo na pláži,při těch vedrech je to super.
![]()
![]()
![]()
no to mi povídej,vůbec se mi nechtelo domů.ale zkuste příste chatky té victorie mají je hezčí.moc se nám tam líbilo ![]()
tak vás zdravím po dovolené, přišla jsem říci můj zážitek z kempu oliva v rabacu… úžasné, už nikdy více, jsou to hnusné nechutné chatky, kdybych to jen tušila tak tam nikdy s mimčem nejedu, silně nedoporučuju!! zdar příští dovolené kdekoliv jinde, M.
Dobrý den,
chystáme se ted v červnu do Biogradu s ročním miminkem, budeme ubytovaní v nějakých obytných domech. Můžete mi, prosím, říct nějaký bližší informace? děkuji moc. Lidka ![]()
Zdravím:-)
Chci se zeptat, jestli máte někdo nějaký dobrý typ na kemp v Chorvatsku pod stan, jsme s větším dítětem, takže je nám jedno jaký druh pláže tam bude, bez zvířátek..
Chceme jet prvně pod stan, tak aby jsme si hned nenatloukli… cenově čím levnějsí tím lepší..
Díky moc za typy