Bulharské jídlo a dítě

94
24.6.11 20:44

Bulharské jídlo a dítě

Ahoj, chci se vás jen zeptat, zda nemáte zkušenosti s jídlem pro děti v restauraci v Bulharsku. Hotel máme jen se snídaní a na teplé obědy budem chodit do restaurace. Máme 2letýho prďolu, jídlo ze skleniček už nejí a tak bych vás chtěla poprosit, zda tam máte někdo ozkoušené jídlo, které by dítě mohlo jíst. Třeba tam dětské menu je, nevím…nerada bych mu objednala něco pálivýho. Tak pokud máte něco ozkoušené, prosím napište …pokud jste byl někdo v hotelu Kotva, budu ráda z nějaké info, prý tam jsou fronty na snídaně..to nám asi nehrozí, prootže tak brzy jako my asi nikdo na snídani nepůjde. prcek vstává v půl šestý :-).
Všem předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2376
24.6.11 20:56

Ahoj

my sme byli před dvouma rokama tehda s dvouletou Klárkou v Primorsku. Měli sme snídaně a večeře, s tím, že přes den si někam zajdeme. Klárka tehda jedla vždycky s náma, zvlášť jídlo sme jí neobjednávali, stejně tomu moc nedala, nebo si na bar u bazénu pro palačinku. To sem ti teda ale moc neporadila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
24.6.11 21:00

Byla jsem tam před dvouma rokama vedle Kotvy v hotelu skamarádila jsem se tam s jednou měla tak dvouletého klučíka jedl normálně s ní vetšinou jedli řízek brambor ,polévky vyvar ,palačinky ,neboj maj tam i normální jídla jako u nás .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.6.11 21:03

Tak já byla v bulharsku teda ještě před dítětem, ale s tím dvouletým bych si vůbec nedělala starosti, restaurací tam je mraky a taky to mívaj hodně formou bufetů, takže maso a přílohy si můžeš zvolit jak chceš, akorát doporučuji si vzít bochník českého chleba, oni tam nic co připomíná chleba nemají, jen světlé nedobré pečivo. Na většině pokojích máš ledničky, takže jogurty tam nakoupíš, ovoce taky. Vzala bych si malou rychlovarnou konvici, pokud ti ještě sní k večeři kaši, ale oběd tam určitě seženeš a česky se pohodlně domluvíš, myslím že na lístku dycky byli i třeba jen těstoviny se sýrem. Taky prodávají grilovaná kuřata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.6.11 21:07

Jé, tak díky, to jste mě uklidnily, těch 8 dní to s takovým jezením nejezením vydrží.jestli tam mají nějaký normální vývar, tak to je fajn.A je to tam psané všechno bulharsky, nebo tam jsou překlady, alespon v němčině? Jo a ještě jedna věc mě napadla, jak daleko je to z letiště k hotelu, když jste byla vedle Kotvy, tak alespon přibližně prosím..jde mi zase o pití, do letadla ho nesmíme vzít / tedy snad originál zabalené ano ne? /, no ale pak ta cesta z letiště, bojím se abysme nejeli moc dlouho a nebyli bez zásob..zase mi jde nejvíc o prcka, ten pije hodně.. taky to vedro.Díky, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.6.11 21:13

Ted už si nevybavuju jak byl napsanej jídelní lístek, ale azbuku sem se neučila, takže to bylo určitě jinak, myslím že kolikrát i česky. Myslím že s malým děckem je to perfektní destinace. Do letadla si určitě můžeš vzít pití pro dítě, kup si ty malinký dobrý vody nebo pitíčka co nejmenší, oni ti nafasují pytlíky do kterých se to uzavře a budeš moct normálně do letadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
24.6.11 21:19

Ahoj,byla jsem v Bulharsku jeste pred otehotnenim a myslim,ze jidlo pro dvouleteho prcka,ktery uz ji i doma normalne neni problem.
Jidelni listky byli psany i v cestine,jezdi tam hodne cechu,tak asi proto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.6.11 21:20

Ok, díky za radu,jsi hodná. Cesta z Burgasu na sluneční pobřeží trvá prý asi necelou hodinu,tak to je v pohodě.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.6.11 21:21

Díky všem…hezký večer, jdu zvídat dál.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.6.11 21:21

Díky všem…hezký večer, jdu zvídat dál.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
24.6.11 21:27
slunickop píše:
Ok, díky za radu,jsi hodná. Cesta z Burgasu na sluneční pobřeží trvá prý asi necelou hodinu,tak to je v pohodě.. :-)

My jeli z letištěš v noci a za 45 min jsme byli v hotelu .Je tam krásně zavidím moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.6.11 21:37

Ahoj, taky jedem do Kotvy. Moc se těšíme. Už to tam známe. Jídelníčky mají psané i v češtině. V Nesebaru je dokonce jedna česká restaurace. Jinak holce jsou 3 a s jídlem si starosti nedělám. Mají tam toho mraky. Taky jedem jenom se snídaní. a dotaz. Kdypak tam jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.6.11 21:53

Jé tak to by ybla ale náhodička…jedeme příští neděli 3.7., ani nevíte, jak jste mě všechny uklidnily..už si hlavu nedělám a těším se. Jen když vidím ten hotel a říkám si kolik tam je lidí…to abychom měli hlavy jako chameleoni..aby se nám prcek někde neztratil..je to rychlík :lol: A kdy jedete vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
24.6.11 22:16

Bulharsko je na dovolenou s malým dítětem úplně ideální, seženeš tam v obchodě normálně všechno jako tady (jogurt, ovoce, zelenina … až na to pečivo, ale dá se). My jsme měli polopenzi a na obědy se stavovali vždy někde cestou. Zrovna z české restaurace v Nesebaru jsem byla hooodně zklamaná, jejich jsou mnohem lepší, tady ta je jenom lákadlo - hraje před ní hlasitě česká dechna, točí Budvar a lapač před hospodou nahání potenciální hosty 5 českými slovy, hrůza. Bulharská kuchyně je fajn, všude dávají hodně zeleniny, jídelníčky mají všude ve více jazycích, často i v češtině. Všude pozvolný vstup do moře, píseček, málo slaná voda - pro děti ideální :palec: Azbuku neumím - připadala jsem si jako v Číně :-P ale v pohodě jsme jezdili i linkovým autobusem na výlety (delfinárium ve Varně a tak). Domluvíš se tam líp česky než anglicky. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
24.6.11 22:37

Jeee tak to jste mě tu taky potěšili :dance: .Jedem taky do Kotvy a docela jsem se toho Bulharska bála nevím proč :nevim: .Jo a co já jsem četla recense na netu tak cesta busem trvá do hotelu tak 45 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí