Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, je tu někdo prosím z Týnce nad Sázavou nebo někdo, kdo Týnec dobře zná? Za týden jedeme vodu, Sázavu a budeme přespávat v Týnci. Potřebovala bych doporučit nějakou dobrou restauraci nebo pizzerii. Předloni jsme tam taky jednu noc stanovali v kempu a dávali jsme si jídlo v pizzerii v Hotelu nad řekou (přímo u Bisportu), ale vůbec nám tam nechutnalo. Poraďte prosím něco jiného dobrého a vyzkoušeného. Předem díky.
Docela dobrá je restaurace U Vrtišků,doufám,že se to tak jmenuje.Když budeš stát na mostě,půjdeš přes koleje rovně po hlavní a pak bude zatáčka doleva,tam se dáš rovně pro pěší.Jsou tam nějaké obchody a za nima na pravé straně je ta hospoda.Nám se tam líbilo.
Tak zkuste staročeskou jídelnu u Trojánka za řekou a nebo Vrtiškovi ![]()
Vrtiškovi taky doporučuji, ale je to už dlouho co jsem tam chodívala, ale pokaždé tam bylo napráskáno!!! ![]()
Funguje jeste Restaurace U Vrtisku? Jejich stranky ani FB uz dlouho nikdo neaktualizoval…
Restaurace u Vrtišků kromě neděle by měla mít otevřeno, záměrně píši měla, protože se mi už několikrát stalo, že během týdne měli zavřeno z důvodu „malování“ atd. Nevím co se děje. Ale nepočítala bych s nimi.
U Vrtišků vaří - ale jak, to nevím, dlouho jsem tam nebyla. Za to https://www.facebook.com/…bu.kostelec/ ve Zboř. Kostelci je to super, ověřeno, snědeno, pochutnáno:)