Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nevíte, jak dlouho v reálu trvá cesta do Bibione? Dle mapy 8h - ale jak je to se zácpama? Je lepší vyjet v noci či vyjet brzo ráno - kdy je to nejprůjezdnější? Díky moc
Vyjet na noc my jsme jeli z Brna do Bibione od 22h a v 7 hodin jsme tam byli.V noci tam nebyli na silnicích žádné zácpy.
Takže by neměly hrozit zácpy? Mám 2letého syna, jenže ubytování máme tam až od 4h - nevím, co tam nevyspaná někde se zapakovaým autem. Ale mám strach se zácpama.
taky jsme jezdili v noci a OK. Necháš věci v autě a plácnete sebou na pláž ![]()
Urcite bych take jela na noc - uz kvuli prckovi, ktery cestu v noci lepe snese. Na plazi to s manzelem nebo pritelem nastridacku dospite
Prcka bude stejne zajimat jen voda a ne to, ze nemate pokoj ![]()
Praha - Bibione nám většinou trvala do 12 hodin i s odpočívacími pauzami a zácpami ve Vídni. Ale vždy jezdíme na noc. Je to lepší kvůli horku (nemáme klimošku) a zácpám, je jich méně.
Hlavně záleží na tom, v jakém období jedete. Pokud začínají v Německu prázdniny, tak to bývá v sobotu a neděli kolem sjezdů na dálnici a u odboček k letoviskům pěkně natřískané…
Ahoj, my jsme se vrátili dneska v noci z Bibione.Jeli jsme z Varů přes Německo,Rakousko a Itálie.Tam jsme jeli 8,5 hod čistého času a plus stavěli jsme 3× tak na půl hodinky.Máme dceru a jsou jí 3.Jeli jsme ráno v půl 5 a šlo to .Malá koukala na dvd.Cesta zpátky byla o dost horší.Hodně zácpy v Německu.Bylo to nekonečné.Kdybys něco potřebovala vědět tak písni SZ.
Díky moc, my nepojedeme přes Německo, ale na Budějovice, Salcburk a dolů. Syn miluje jízdu v autě, máme volant, který se připevní na sedačku, tak bude řídit. Tak snad to ráno půjde, chceme vyjet před 5h. Manžel prý nemá čas na den dovolené na víc
.
Ahoj, v sobotu v 5 ráno vyjíždíme stejnou trasou jako vy do Caorle. Také mám z cesty přes den strach, jak to syn zvládne ( má 16 měsíců ), ale manžel na noc vyrazit nechce a apartmán dostaneme až ve 4 odpoledne, takže se nám tam nechtělo celý den čučet. Snad bude cesta v pohodě
.
Osmanka píše:
Díky moc, my nepojedeme přes Německo, ale na Budějovice, Salcburk a dolů. Syn miluje jízdu v autě, máme volant, který se připevní na sedačku, tak bude řídit. Tak snad to ráno půjde, chceme vyjet před 5h. Manžel prý nemá čas na den dovolené na víc.
Přesně naše trasa
Pojedete i Tauertunelem?
Ahoj.
Mi jedeme zítra a jedeme v deset večer.
Jinak když jsme jeli předloni, tak jsme jeli stejně. A tam auto zaparkuješ a jdeš se projít nebo lehnete na pláž.
Ubytování tam máme po 14 hodině, ale pokud je volno ubytují klidně i dřív.
Ahojky, právě jsme to absolvovali (jeli jsme teda do Caorle - to je hned vedle). Vyjížděli jsme v 22 hodin z Prahy a do Caorle jsme dorazili v 9hod. ráno. Kolony byly neuvěřitelné a zvlášť jsem je nečekala v noci.
Jo a hlásím, že u Taueru je zúžení a proto jsme stály v koloně přes 2 hodiny…no byl to mazec…ještě že malá spala. Kdybych to jela znovu, tak jedu přes Mnichov…bylo by to ryhlejší i když je to delší trasa.
my jeli loni do Lignana, to je taky vedle, vyrazili jsme ve tři ráno, malého přenesli a hned zase usnul, než se vzbudil (cca v
, měli jsme skoro půlku Rakouska za sebou, v Itálii jsme to nehnali (nechtělo se nám platit mýto), tak jsme jeli mimo dálnice a na místě jsme byli v 17, s přestávkama cca po třech hodinách
kdybych měla jet znova, tak jedu taky tak, cesta bez problémů, žádné zácpy, hlavní vlna jela až za náma a měli jsme dostatečnou rezervu kdyby něco
Timura píše:
Ahoj, v sobotu v 5 ráno vyjíždíme stejnou trasou jako vy do Caorle. Také mám z přes den strach, jak to syn zvládne ( má 16 měsíců ), ale manžel na noc vyrazit nechce a apartmán dostaneme až ve 4 odpoledne, takže se nám tam nechtělo celý den čučet. Snad bude cesta v pohodě.
Do jakých apartmánů jedete? že by residence Zenyth?
![]()