Oblečení pro kluka 104-110
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosím pomoc,oblečeni kluk 104-110
Zdravím všechny maminky. Ačkoliv se velmi stydím musím poprosit o pomoc. Před několika měsíci se partnerovi udělalo špatně a bohužel jsme zjistili, že má roztroušenou sklerózu. Toto s námi samozřejmě hrozně otřáslo psychicky a také finančně. Díky tomu, že marodí a já jsem na rodičovské, padla většina finanční rezerva, kterou jsme měli. Náš chlapeček (3r) nastupuje v září do školky a já v říjnu do práce (doufám). Problém je, že nám syn skoro ze všeho vyrostl a teď opravdu nemáme prostředky na to pořídit mu oblečení. Potřeboval by hlavně kalhoty, tepláky a mikiny, ale budeme rádi i za jiné. Pokud je tu někdo, kdo by mohl postrádat chlapecké oblečení ve velikosti 104 popřípadě 104-110
a byl by ochoten nám pomoc, tak budeme moc vděční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, divala jsem se na věci od kluka tak mám 2 trička krátky rukáv 116 a s dlouhým rukávem od velikosti 122 až 128.Menši, už nemám tak jestli budeš mit zájem tak mi napiš do sz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iriskri píše:Já mám většinou 104, to je malé, ze?
Jsme z Mariánských lázní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iriskri píše:
Jsme z Mariánských lázní.
V Mariánských Lázních je na FB skupina Maminky z Mariánek nebo NejenMaminky z Mariánek…zkus to tam. Ptala jsem se teď dcery a nemáme už bohužel nic, ráda bych pomohla, ale nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci Vám všem opravdu moc poděkovat. @catherine100 Auto nemám, takže do Varů se momentálně bohužel nedostanu. @Anna766 Asi to už nebývá tak úplně zvykem a možná to bude znít hloupě, ale Fb také nemáme
@Šťastná.máma.4 velikost 104 by teď měla být aktuální. Pokud můžete něco věnovat budeme opravdu moc vděční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iriskri píše:
Chci Vám všem opravdu moc poděkovat. @catherine100 Auto nemám, takže do Varů se momentálně bohužel nedostanu. @Anna766 Asi to už nebývá tak úplně zvykem a možná to bude znít hloupě, ale Fb také nemáme@Šťastná.máma.4 velikost 104 by teď měla být aktuální. Pokud můžete něco věnovat budeme opravdu moc vděční.
Píšu SZ.Ozvi se prosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 odpoledne to změřim, nějaké kalhoty asi vyradim. Všechny jsou 1-2× vzate ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šťastná.máma.4 píše:
@Anna766 odpoledne to změřim, nějaké kalhoty asi vyradim. Všechny jsou 1-2× vzate
V pořádku. Jsi hodná že chceš pomoci. Vážím si toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit