Oblečení z AlliExpressu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení z AlliExpressu?
Zdravím, máte nějaké zkušenosti s objednáváním oblečení (popřípadě bot) z AlliExpressu? Já jsem ho objevila teprve nedávno, zatím jsem si objednala jen pár krytů na mobil a jsem s nimi spokojená. Někdo si oblečení odtamtud chválí, jiní s tím moc dobré zkušenosti nemají. Našla jsem si tam jedny pěkné šaty za skvělou cenu, ale řekla jsem si, že nejdříve napíšu sem a poptám se. Jaké máte vy zkušenosti s AlliExpressem? Kupovali jste tam někdy oblečení má v jaké kvalitě a podobě dorazilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anna95 píše:
Zdravím, máte nějaké zkušenosti s objednáváním oblečení (popřípadě bot) z AlliExpressu? Já jsem ho objevila teprve nedávno, zatím jsem si objednala jen pár krytů na mobil a jsem s nimi spokojená. Někdo si oblečení odtamtud chválí, jiní s tím moc dobré zkušenosti nemají. Našla jsem si tam jedny pěkné šaty za skvělou cenu, ale řekla jsem si, že nejdříve napíšu sem a poptám se. Jaké máte vy zkušenosti s AlliExpressem? Kupovali jste tam někdy oblečení má v jaké kvalitě a podobě dorazilo?
musis cist recenze videt foto realne atd
daji se tam koupit opravdu dobre veci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna95 dcera mela krajkovy saty a nebyly spatny. Hlavne ta cena
. A nejmladsi jsme objednavali kostym elsy a taky dobry. Uz jsem ho i prala a stale drzi
. Sice tam moc neobjednavam (neni cas to studovat a kdyz neco potrebuju, tak vetsinou rychle), ale za me ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna95 píše:
Já brala bundičku zimní i jarní a jsem spokojena, jinak dceři jsem brala legíny a u nich s černou barvou mam docela špatné zkušenosti spere se hned ale z druhé strany zas za ty peníze, no už beru pouze barevné ty jsou ok.
Jinak taky obědnávam tam kde vidím realne foto věciček od kupujicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam kupuju detske a vetsinou jsou to opravdu hezke veci - na par vyjimek.Dole pod obrazkem byvaji vetsinou recenze, tak mrkni a pozor na velikosti, u detskeho to jejich oznaceni vubec nesedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednala jsem párkrát boty pro syna, jedeme v barefoot a zatím spokojenost, ale objednala jsem vždy to, co se objevilo zrecenzované na facebooku, nemám odvahu na objednávání naslepo (kvalita, velikosti).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna95 záleží kus na kuse. Já objednávala jen nějaká trička a až na jedno, co bylo místo bavlny polyester dobrý. Mamka si objednala riflové šaty a až na velikost dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to kus od kusu, hodně vypovídá i cena, když je něco až podezřele levné, většinou to stojí za prd (jednou jsem si takhle objednala plážovou halenku pro sebe asi za 2 dolary a přišel umělotinovej hnus, co letěl rovnou do popelnice). Ale dají se tam vybrat i moc pěkné kvalitní věci. Měla jsem otamtud zimní boty pro děti (jedeme v barefoot) a ty byly naprosto dokonalý za zlomek ceny než bych koupila tady v Čr. Vyplatí se koukat do recenzí a nakupovat od prodejců, kteří mají dobrý feedback.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna95 Ahojky, objednávám si často u nich oblečení, kabelky.. a jsem velice spokojená
Oblečení odpovídá obrázkům i velikost, kterou si objednávám a je to doručené nepoškozené. Teď si budu objednávat závěsy, záclony, dětské nálepky na zeď a jiné drobnosti, jelikož se stěhujeme do vlastního bytu a je to za dobrou cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makkkyna ano, spokojenost. Teď jsem si objednávala různé oblečení pro malou. Tak čekám první zásilku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit