Prosím poraďte

596
11.6.05 21:15

Prosím poraďte

Prosím poraďte,je to taková ošemetná věc. Jsem těhotná ve 23t a začala jsem slabě krvácet z konečníku :oops: Teď už je to skoro pryč,ale bojím se o mimi. Mohl to být pouze praský polyp že? Jsem z toho špatná,ale nechci plašit. :roll: Brojler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
11.6.05 21:20

Ahoj,
spíš to vypadá na hemeroidy, rostoucí mimi tam dole na všechno tlačí a je to překrvené. Hlavně jestli je ta krev světle červená, kdyby byla tmavá, tak šup k doktorovi. Ale i tak to v poradně řekni.
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
11.6.05 21:21

Já bych řekla, že to můžou být hemoroidy, v těhu se mi to také párkrát stalo. Pokud to je z konečníku a ne z pochvy, tak bych se tím nestresovala, jen to pozorovala. Přeji zdravé mimi a pohodové těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.6.05 21:29

Ahoj Brojler:-)
já to měla taky, ale jen trochu, měla jsem v těhotenství problém s tím jít na velkou........no jednoduše řečeno měla jsem co dělat:-)))))A asi mi tam něco prasklo. Měla jsem to ve 24 tt.
Dr. mi poradila vlákninu z lékárny, která se rozpouší ve vodě…nic moc dobrýho ale zabralo mito.
Nemáš taky takovej problém? Jestli jo zkus to taky.
Ahojky a přeju zdravé mimi a samozřejmě i maminku:-)
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
11.6.05 21:38

Holky,děkuji moc. Docela jste mě uklidnily. Byla jsem z toho opravdu vystašená. Děkuji všem! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.6.05 22:06

Ahoj mě se to v těhu stalo taky až ve 30týdnu a taky jsem plašila.Ale fakt to byl hemík a pomohla mi Dubová kůra v gelu mazat a mazat.Tak ať jsi brzy fit a těš se na svýho kulihráška.N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
13.6.05 14:41

Ahoj,
také jsem to zažila a od té doby se mi to objeví i někdy teď, protože od porodu mám s hemeroidy větší potíže. Neboj se to říct v poradně, je to běžná věc. :) Kubinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí