Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím poraďte,je to taková ošemetná věc. Jsem těhotná ve 23t a začala jsem slabě krvácet z konečníku
Teď už je to skoro pryč,ale bojím se o mimi. Mohl to být pouze praský polyp že? Jsem z toho špatná,ale nechci plašit.
Brojler
Ahoj,
spíš to vypadá na hemeroidy, rostoucí mimi tam dole na všechno tlačí a je to překrvené. Hlavně jestli je ta krev světle červená, kdyby byla tmavá, tak šup k doktorovi. Ale i tak to v poradně řekni.
S.
Já bych řekla, že to můžou být hemoroidy, v těhu se mi to také párkrát stalo. Pokud to je z konečníku a ne z pochvy, tak bych se tím nestresovala, jen to pozorovala. Přeji zdravé mimi a pohodové těhu ![]()
Ahoj Brojler:-)
já to měla taky, ale jen trochu, měla jsem v těhotenství problém s tím jít na velkou........no jednoduše řečeno měla jsem co dělat:-)))))A asi mi tam něco prasklo. Měla jsem to ve 24 tt.
Dr. mi poradila vlákninu z lékárny, která se rozpouší ve vodě…nic moc dobrýho ale zabralo mito.
Nemáš taky takovej problém? Jestli jo zkus to taky.
Ahojky a přeju zdravé mimi a samozřejmě i maminku:-)
Radka
Holky,děkuji moc. Docela jste mě uklidnily. Byla jsem z toho opravdu vystašená. Děkuji všem! ![]()
Ahoj mě se to v těhu stalo taky až ve 30týdnu a taky jsem plašila.Ale fakt to byl hemík a pomohla mi Dubová kůra v gelu mazat a mazat.Tak ať jsi brzy fit a těš se na svýho kulihráška.N
Ahoj,
také jsem to zažila a od té doby se mi to objeví i někdy teď, protože od porodu mám s hemeroidy větší potíže. Neboj se to říct v poradně, je to běžná věc.
Kubinka