Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,moc Vás prosím o radu…
Stimuluji s dlouhým protokolem,s dipherelinem,v této době mám dostat menstruaci,ale už mám sedm dní spoždění a do pátku jí mám dostat,protože od pátku začínám s puregonema je nutná menstruace,co když jí do té doby vůbec nedostanu…bude vše ztracené???
Ahoj, záleží na tom, kolikátý den cyklu ti píchli dipherelin. Já jsem ms vůbec neměla, zato se mi dostavila v celé své kráse ovulace včetně ovulačního krvácení. nereagovala jsem dobře, takže následovala další dávka dipherelinu a hystereskopie. No, a dnes jsem byla na první injekci Puregonu.
Bavila jsem se o tom tady s holkama a jelikož jim píchali dipherelin jiný den cyklu, tak ms měly. mě to píchali 5tý den cyklu.
Mě to píchali první den menses…takže bych to už měla mít,ne???Moc tomu nerozumím…
No, mít ji nemusíš. Ono to oblbne mozek. Puregon se píchá pak dle nálezu na UTZ. Kdy na něj máš jít? Já díky dvojité dávce jsem už dva měsíce neměla ms. Dnes byl UTZ, změřili sliznici, zkontrovali vaječníky a pích do břicha.
Od 22.října si mám píchat puregon a až 27.října mám jít na ultrazvuk.A v papírech mám napsaáno,že do 22.října nutná menstruace a zatím nic…
To je divný, protože účinost dipherelinu je 30-42 dní. Zrovna dneska mi to řekla doktorka. A jelikož ti to píchali 1 DC a mě 5 dc, tak bychom to měly mít podobné. Kam chodíš? Já být tebou, tak bych tam zavolala a zeptala se.
Snad to ještě dostanu,snad mi to nezpozdili antibiotika,dnes sem je dobrala na zánět močáku…no uvidim…