Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj přejí pěkné dobré ráno,chtěla bych se zeptat prostřednictvím diskuse za je tu nějaka mamina co těd někdy podstoupila cisaře v ostravě porubě, mě to čeka za 14 dní a mám stoho strašnou hrůzu a přitom mám už jeden cisař za sebou u toho prvního jsem se tak nebala jak u toho 2 a pak rada nějake info moc děkují amilie ![]()
Ahojja už jsem jednou dneska psala ale chtěla bych se zeptat je tu nějaka mamina co mam za sebou 2 cisaře ja se za 14 dní chystam na planovaní cisař je zvlaštní že u prvního jsem strach neměla a to jsemk nevěděla co mě čeka a ted u toho druhého vím co mě čeka a mám sněho hrozný strach a jsem nervozni asi nějvíce mám strach s těch komplikaci co si tady neustala pročitam co všechno semuže stat mam stho přišerní strach tak bych byla rada kdyby se mi někdo ozval kdo to mam za sebou a zda byli nějake komplikace vím že každa jsem jina ale jen bych něco pro uklidnění moc děkuji
ahoj, buď úplně v klidu, nemá cenu se stresovat přemýšlením co by kdyby. jednoho císaře máš za sebou, tak víš do čeho jdeš a z nějakých komplikací neměj strach, když nebyly u prvního, proč by měly být nyní. já mám za sebou čtyři císaře a taky nikdy žádné problémy nebyly. všechno bude určitě v pohodě ![]()
moc děkují za odpověd, moc mě potěšíla ja mam stoh 2 oprvdu přišernou hruzu asi jsem pitoma pořad tady brouzda a čtu a nejhorší komplikacich a pak mam strach že se to stane i mi a třeba umřu nebo bude tam krvacení jsem hloupa ale ted jsem klidnější moc děkuji za odpověd ![]()
nemáš opravdu za co, já jsem taky vždycky měla strach ,že se něco stane, to má asi každá…
Ahoj zdravím tě ještě jsem se chtěla zeptat měla jsi celkovou narkozu nebo jenom spinal ja jsem poprvé celkovou narkozu ze spinalu mam strach je možne si vybrat ? ![]()
měla jsem celkovou, spinál i epidurál,obojí je daleko lepší než celková
Ahoj ja mám s toho spinalu celkem strach, mám strach že se u toho pohnu jak mi to bude pichat jako že se třeba leknu jak ucitim tu jehlu stoho mam strach ja jsem u prvního cisaře měla spinal i narkozu a pravě jak mi to pichal tak jsem se trochu lekla te jehly a strašně mi nadal a ted mam strach