Dobrý gynekolog - Žďár nad Sázavou

2949
12.10.10 19:16

Dobrý gynekolog - Žďár nad Sázavou

..

Příspěvek upraven 15.01.13 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
12.10.10 19:25

Ahoj, tady se můžeš podívat na hodnocení lidí…
 http://www.znamylekar.cz/…ou+gynekolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
12.10.10 19:34

Příspěvek upraven 15.01.13 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.10.10 20:45

Ahojky já chodím k doktoru Lukášovi ve Žďáře a jsem s ním moc spokojená a všichni co k němu chodí taky. Myslím že díky němu mám zdravé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.8.16 10:42

Ahoj. Chtela bych oživit diskusi. Holky, ke komu chodite ve Zdare na gynekologii? Prestehovala jsem se tak hledam.. slysela jsem chvalu na Mudr Maskovou, ale ta nebere. Tak premyslim jestli k Lukasovi nebo Petrakove? Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
5.8.16 11:11

Ahojky, já chodím k Lukášovi… Když jsem se rozhodovala, tak jsem se ptala a bylo mě hodně řečeno, že Petráková je protivná atd… Lukáš taky není suprovej, ale mě zas tolik nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
5.8.16 11:35

Já chodím k Petrákové. Protivná na mě nikdy nebyla, maximálně když nemá čas, tak je víc strohá, moc se nevybavuje, ale je pečlivá. K Lukášovi chodím na velký ultrazvuk kvůli těhotenství a i když jako doktor je fajn, tak jeho sestru nemůžu vystát. Náladová, protivná, kolikrát až zlá. Nějaká empatie z její strany nehrozí. Za mě Petráková. případně Nové Město v nemocnici doktorka Stará, zlatá ženská ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.8.16 11:42

Holky, moc diky. Ono je to tezky, kazdy ma jinou zkusenost. Ja sem zase slysela ze Lukas je pekne naladovy.. tak si vyber :)
Na mudr Starou uz sem taky slysela chvalu, ona bude od zari i dva dny v Modrym dome, ale tam proste uz neberou. Do Nm se za ni da jezdit do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
5.8.16 11:51

Jojo, jezdila jsem tam k ní kolik let, jenže teď to mám trošku z ruky, tak jsem volila Petrákovou. V Novým Městě dělá dr. Stará jak na porodním, tak přímo na gyndě, doktoři se tam střídají. Když si zavoláš do nemocnice na gyndu a řekneš, že chceš objednat k doktorce Staré, tak tě sestra objedná. Horší je, že jsi třeba na devátou a když mají akutní stav, třeba porod nebo cokoliv, tak sedíš třeba další dvě hodiny a čekáš, to se ti normálně na gyndě ve Žďáře nestane. všechno má svoje pro a proti, no, tak ať vybereš správně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.8.16 18:02

Za me tedy rozhodne Lukas. K Petrakovy jsem šla v 15 na preventivku, koukala na me, ze jako co tam dělám takhle mladá, vyšetření bolelo jak čert a kd všemu tam člověk vysedi dulek než přijde na radu. U Lukáše přijdu na domluvenou hodinu a jdu hned nebo tam max. 5 minut čekám. A sestřička je teda na me vždycky milá, dokonce i holku mi pohlida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
30.8.17 21:50

Ahoj, oživuji diskuzi, přistěhovali jsme se ke Žďáru a já hledám gynekoložku (nejlépe ženu, ale v krajním případě nepohrdnu ani mužským pohlavím) :D. I když jsem četla recenze na znamemlekari.cz tak pořád tak nějak váhám a nevím ke komu se nahlásit. Do Nového města jezdit nemohu, máme s přítelem jen jedno auto takže pro to by byl Žďár schůdnější… Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
30.8.17 21:54

@inkognit doporučuji Lukáše, od loňského jara byl jak milius, milý příjemný, vypadá to, že nálady už ho přešly a je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.8.17 22:01

@inkognit Ahoj. Já jsem hledala před rokem. A vybrala jsem si Petrákovou. Pak jsem otěhotněla, takže jsem k ní docházela docela často. Musím tedy říct, že jsem opravdu ráda že jí teď budu vídat jen jednou za rok. Neuvěřitelně dlouho se tam čeká, neobjednává, těhotná sem tam sedávala i několik hodin. Ošetřuje vyloženě „podle známosti“ - je opravdu znát zda jsi její známá nebo ne. Tohle je vcelku jednoduché zjistit, protože když už se dostaneš do ordinace za sestrou a čekáš v kabince než tě zavolá doktorka několikrát se mi stalo že přede mnou byla nějaká její známá přítomna nebo přišla bočním vstupem do ordinace kde si holky pěkně povykládaly… Její přístup je bohužel nic moc.. Hodně protěžuje nemocnici ve Městě a docela měla problém že chci rodit v Brodě. Má taky poměrně zastaralé názory a když se narodila dcera a ona se mě ptala zda jsem ji v nemocnici chovala, protože pokud ano, určitě jsem si ji rozmazlila a proto teď brečí, neměla jsem slov :roll: Nevím no..byla jsem dřív zvyklá na jiný přístup a teď koukám.. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
30.8.17 22:04

@mawasek Děkuji za rady, s přítelem se chceme začít snažit o miminko, takže i v tomto ohledu je pro mne přínosné co jsi napsala… asi tedy přehodnotím to že bych chtěla gynekoložku a půjdu k Lukášovi je tu poměrně vychvalován :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.8.17 22:13

@inkognit není za co :) Je to můj názor, věřím že je to individuální a třeba jiné jsou spokojené. Co mi ještě vadilo bylo, že Lukáš má určitě lepší UTZ a na ozvy ke konci těhotenství se také chodí k němu (resp. do místnosti vedle, ale objednává se u něj). Nejvíc mi opravdu pak vadily ty její řeči o tom jak se děti nemají chovat, mají být pěkně v postýlce kde mají svůj prostor a např. ze společného spaní byla uplně na mdloby :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí