Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, dneska v noci se mě stalo něco děsnýho, v sobotu jsem byla na ET po IVF, bolest v podbřišku tak nějak normální, ultrazvuk taky v pořádku, ale dneska v noci se objevila hrozná bolest,zničeho nic, hrozná křeč jakoby za stydkou kostí a vystřelovala do pochvy a podbřišku, myslela jsem že je to můj konec, bylo mě úplně na omdlení. Trvalo to 30 minut, potom jsem se snažila uklidnit a rozdýchat to a povolilo to, do rána už se bolest neobjevila a ani teď ji necítím, jen mě občas píchne v podbřišku. V noci jsem zvažovala sanitku a směr špitál, ale teď si říkám aby jsem neplašila, že se mě tam asi něco skříplo jak jsem se otočila v posteli a vevnitř je to ještě všechno bolavý. Takže asi budu doma, hodně ležet a modlit se, že se to nevrátí. Taky se to někomu z vás stalo? ![]()
nevolala, bylo to v noci, to tam nikdo není a teď je bolest fuč ![]()
no já bych si tam radši zavolala, i když teď už nic není.. ať ti řeknou třeba se radši na tebe podívají.
tak jsem tam volala a prý jezdit nemusím, pokud to prý byla náhlá kolikovitá bolest tak je to tím, že se mě protočil a uskřinul vaječník
tak na 99% že je teď zvětšenej a visí jakoby na niti a tak se může zamotat i do střevních kliček.Pokud se to bude opakovat, mám si vzít paralen a zase to vydržet
no odpověď sice příznivá, ale při vzpomínce na noční omdlívání z bolesti nic moc ![]()
A to jako kdyby se zamotal do střev, tak je to v pořádku? Ty mě děsíš.
A jak se jinak cítíš?
pravděpodobně se vymotal sám a proto ta bolest po půl hodině ustala, jinak se přes den teď cítím dobře, jen běžný popichování v podbřišku, ale bojím se hrozně, že se to zopakuje ![]()
@goldenka
Jak to nakonec dopadlo?
Miminko?
Já měla první den po Ket horečku
Druhý den v noci křeče jako ty
I jsem sebou sekla když jsem se snažila dojít pro něco na bolest
No bolelo to svinsky že jsem přemýšlela nad sanitkou, přešlo to do hodiny
Pak zase horečka
Další den Už nic jen mě bolelo celé břicho