Dárkyně vajíček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
8.10.10 14:38

Dárkyně vajíček

Dobý den, nedávno moje dobrá kamarádka darovala vajíčka. Ani jsem netušila kolik žen shání dárkyně vajíček. Také bych chtěla pomoci jedné z Vás. Kontaktujte mě na e-mail: tobolova.sandra@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
8.10.10 16:02

Na to jsou kliniky..Musíte projít testama apokud budete vhodná tak si Vás pozvou na odběry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
8.10.10 22:05
Sandra88 píše:
Dobý den, nedávno moje dobrá kamarádka darovala vajíčka. Ani jsem netušila kolik žen shání dárkyně vajíček. Také bych chtěla pomoci jedné z Vás. Kontaktujte mě na e-mail: tobolova.sandra@seznam.cz

Jsi fakt dobrá :palec: :palec: :palec:

Kdyby to šlo, taky bych darovala. Ale když to šlo, tak jsem o tom nevěděla :-(

Děkuju Ti za tu budoucí maminku, které pomůžeš!

• Citovat
  • Upravit
2
9.10.10 14:03

Děkuji :-) Když jsem viděla kolik maminek kamarádku prosilo, nedalo mi to..

Měj se hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pueblo
17.5.12 13:45

Dobrý den,

Jsem budoucí dárkyní vajíček, v sobotu začínám se stimulací, na konci května jdu darovat.
Zabývám se otázkou, spíše že zvědavosti, než pro cokoli jiného, jak se postupuje v situaci, kdy dárkyně během stimulace, kdy je tato pravděpodobnost vcelku vysoká, neplánovaně otěhotní.
Hledala jsem si k tomuto tématu informace, ale nikde jsem nic, kromě toho, že během stimulace dárkyni hrozí dokonce vícečetné těhotenství.
Mě by však spíše zajímalo, zda i tak může dárkyně darovat, zda jí to v tomto případě neohrožuje apod.
Ne snad, že bych něco takového plánovala, ale vzhledem k tomu, že se během stimulace nebere antikoncepce a že je riziko otěhotnění celkem vysoké, je tato otázka vcelku nasnadě.
Máte a tím někdo zkušenosti? Nebo víte o tom něco?
Předem děkuji
 Anna

• Citovat
  • Upravit
3400
17.5.12 13:54

Myslim, ze behem stimulace musis sexualne abstinovat. Aspon co darovala kamaradka a ja ze zajimavosti cetla papiry co k tomu dostala, tak to tam bylo docela vyrazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
17.5.12 14:17

No, já jsem teda měla doporučeno si dávat bacha, jinak bych mohla mít 12 dětí. Abstinenci nevynucovali, ale doporučili si dát pozor - to platí i po odběru. Pokud dítě nechcete, tak si dejte pár dní pauzu a je to :) Jinak nevím, zda po otěhotnění lze darovat - vůbec nevím, kde se ty vajíčka nacházejí, když se stimuluje, ale myslím si, že k ovulaci dojde až při odběru, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
17.5.12 14:35
@Liduše píše:
No, já jsem teda měla doporučeno si dávat bacha, jinak bych mohla mít 12 dětí. Abstinenci nevynucovali, ale doporučili si dát pozor - to platí i po odběru. Pokud dítě nechcete, tak si dejte pár dní pauzu a je to :) Jinak nevím, zda po otěhotnění lze darovat - vůbec nevím, kde se ty vajíčka nacházejí, když se stimuluje, ale myslím si, že k ovulaci dojde až při odběru, nebo ne?

No vidis, tak to mi nedoslo. Uz si to nepamatuji presne, vim, ze v urcite fazi mela mit sex. abstinenci. Tak at tu neplacam, ze pri stimulaci nebo po odberu nebo kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vopička55
17.5.12 14:44

Holky, to je blbost. Jakmile nastane ovulace, vajíčka hned odebírají. Není kdy při tom otěhotnět. Max že by nějaký vajíčko neodebrali a to by pak vyputovalo z vaječníku samo a šlo naproti spermii… ale to snad ani možný není. A po odběru máš stejně doporučenej zákaz sexu kvůli infekci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.12 15:36

mne teda rekli pri IVF sexovat s kondomem

• Citovat
  • Upravit
1
17.5.12 16:30

Blbost to rozhodně není, otěhotnět lze a to velmi snadno…
Mě sex v průběhu stimulace nezakázali (ani po ni), ale řekli, že je třeba se chránit. K tomu mě ale přivedla myšlenka, co když kondom praskne a dárkyň otěhotní? To je otázka, která mě zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí