Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, včera jsem byla na odsátí vajíček, měla jsem jich 23 po dlouhým protokolu, hned po probuzení z narkózy mě bolel podbřišek a bolest je pořád, už to není tak hrozný, ale pořád mám problém se narovnat nebo otočit v posteli, piji přes 3 litry. Bojím se aby jsem neměla OHSS. Břicho mám trochu větší, ale těžko soudit, je mě kus a tak to není tak poznat, piji hodně, čurám taky celkem dost. Jak dlouho jste tyhle problémy měli vy než odezněli? Hrozím se toho aby se to po ET nějak nezhoršilo.zažívám to poprvý tak jsem z toho všeho taková paf
Ahojky!
Já jsem byla na OPU 18.září, ET jsem měla 22.9., zítra si dělám těhotenský test a příznaky hyperstimulačního syndromu jsem měla také.
Chce to hodně tekutin a jíst hodně bílkoviny.
Ještě dnes se také nemohu v posteli moc otáčet, spím na zádech.
Já měla 37 folikulů a 22 vajíček, z toho 12 embryjek. Jedno my zavedli a zbytek jsme si nechali zamrazit.
Držím palečky papa.
Taky jsem to měla......30 folíků mi odebrali…
3 dny jsem chodila v předklonu…
fakt pít a pít a odpočívat jak to jde…
Iontové nápoje jsou taky dobré…
na ET jsem šla po 5ti dnech a kvůli tomu mi zavedli jen jedno embryo.
Mohla jsem počkat,až se vše zklidní a pak si jet pro 2
radulino tak to držím palečky aby byli zítra //. mě jíma hrůza při představě, že by mě mohli odložit ET s tím až se dám dokupy. Piji co to jde, dneska už mám 3,5 litrů vypitých. takže je to normální jo. Nějak nevím jak by jsem poznala, že už je to blbý a že je potřeba jet do Caru že se něco děje, mám pocit jak kdyby jsem měla menzes bolesti ![]()
Holky, chci se zeptat, jestli jste po opu už na neschopence. Děkuji za odpověď.
Radulinko
gratuluju ![]()
Lemaz…mě jí chtěli dát,ale bylo léto,prázdniny a já dělám ve škole,tak jsem měla dovolenou
radulina29 píše:
Ahojky holky,
na testu mám //, tak snad to dopadne dobře.
Tfuj, tfuj, tfuj, držím moc palečky!!!!!
krásný, gratuluji ke //
jinak jsem na neschopence a nedokážu si představit na ní nebýt, v noci se nemůžu otočit v posteli, mám pořád pocit že mám v žaludku kámen, občas chytnu křeč do podbřišku a můžu říct, že skoro celý den proležím, nedokázala by jsem chodit do práce. Jestli to bude trvat ještě dlouho tak mě to asi zabije
a to jsem byla na OPU ve středu ráno
Ahoj holky:-)Chtěla bych se zeptat na odběr vajíček. Nevím do čeho jdu, takže na co sem mám připravit? Musím mít domů doprovod? Bolí to hodně?
OPU jsem podstoupila v narkóze a domu jsem musela mít doprovod. Po probuzení a ještě druhý den mě bolel podbřišek, nic co se nedá vydržet. Porod byl horší
Ale například paní na vedlejší posteli byla úplně v pohodě. Když jí povolili vstát, tak se hned oblékla, že pospíchá na svatbu
takže je to individuální. Hodně štěstí přeji.
@M-i-ch-e-l-l-e píše:
OPU jsem podstoupila v narkóze a domu jsem musela mít doprovod. Po probuzení a ještě druhý den mě bolel podbřišek, nic co se nedá vydržet. Porod byl horšíAle například paní na vedlejší posteli byla úplně v pohodě. Když jí povolili vstát, tak se hned oblékla, že pospíchá na svatbu
takže je to individuální. Hodně štěstí přeji.
Děkuji moc
Každá rada dobrá ![]()
@minonka30 Ahoj
doprovod mít určitě musíš, je to v narkóze… a hodně záleží na tom, kolik ti odeberou folikulu
mě jich odebrali 32 a další 4 dny jsem byla ráda že si dojdu na záchod, břicho jak v 5. měsíci
a to jsem pichala Fraxiparine a brala léky hned od OPU ![]()