Obrácená děloha nahoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
9.10.10 14:14

Obrácena děloha na horu

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli neměl někdo z Vás stejný problém jako mám já,doktor mi v 15letech řekl že mám obracenou dělohu na horu,tu mám i těd v mých 21letech,dozvěděla jsem se přes známe že numůžu mit tím padem děti a když jsem se zeptatla svého gynekologa nedokazal mi na to odpověd ,možná protože jsem mlada a nechtěl mě trapit,řekli že mužu i nemůžu,nechapu to,mohl by mi někdo poradit co mam udělat abych mohla mit děti,moc ráda si přeju mit miminko…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
9.10.10 14:20

spousta holek má dělohu všelijak natočenou, já taky, jednou jsem přirozeně otěhotněla, takže to určitě jde, ale občas to chvilku trvá, než tam spermie dorazí, zrovna dneska jsem byla na umělým oplodnění a opět byl problém s mojí otočenou dělohou, takže mě ji museli za čípek jaksi povytáhnout aby tam vůbec dostal ten katetr s mimčama. Problém ti to dělat může, ale taky nemusí, to zjistíš časem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.10.10 14:23

ja myslim ze ne nahoru ale dopredu ne nebo jestli ju mas nejak mezi tim :nevim: mozny je vsecko…bud ji maji zensky dozadu…coz je jakoby spravne…ale cca 25%zen ji ma naklonenou dopredu…ano rikaji ze muzes mit problem otehotnet ale take nemusis…ja otehotnela kdyz sem zapomela na antikoncepci na pet dni na dovcu…a myslim ze ti to tu spousta dalsich holek potvrdi ze to neni problem :wink: drzim palec at se povede rychle a mas krasny mimco :-)

a co udelat abys mela co nejdriv mimco…no nejlepsi je na to sex :mrgreen:

edit: a ja to napsala naopak…zaklonena je blbe…dopredu je dobre…to jen abych nematla zase…obcas se mi dari :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.10.10 v 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
9.10.10 14:24

Pokud není jiný problém,otěhotnět jde…
taky mám zakloněnou dělohu…
ale u nás byly ještě jiné problémy,proto jsem musela taky na umělé…
a přesně–problém u transferu byl taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.10.10 14:28

petro jen tak dotaz bokem, taky ti tahali ten čípek aby se tam dostali? jsem myslela že mě ho urve :mrgreen: ale vydržela jsem a teď 14 dnů nervy na výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.10.10 14:29
goldenka píše:
spousta holek má dělohu všelijak natočenou, já taky, jednou jsem přirozeně otěhotněla, takže to určitě jde, ale občas to chvilku trvá, než tam spermie dorazí, zrovna dneska jsem byla na umělým oplodnění a opět byl problém s mojí otočenou dělohou, takže mě ji museli za čípek jaksi povytáhnout aby tam vůbec dostal ten katetr s mimčama. Problém ti to dělat může, ale taky nemusí, to zjistíš časem :nevim:

Omlouvám se za vybočení. Goldenko, jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.10.10 14:52

neplodnost

víš s přitelem se snážime už rok a něco a pořad to nějak nejde,moc rádi si přejeme miminko.menstruaci mám pravidelnou tak se ptám kde je problem,skošeli jsme zvedani nohou,ležela jsem i na břišku a pořad nic,přiroda je pěkně nespravedlivá,hrozně moc si přeji miminko,ale co nadělám asi nejsem opravdu psychicky připravena nebo já nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.10.10 14:56

lemaz, teď už mě je celkem fajn :palec: Luci, možná zkus návštěvu Caru, není to jen o umělém oplodnění, zpočátku se zkouší léky,… většině holek to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
9.10.10 15:14
Lucie230 píše:
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli neměl někdo z Vás stejný problém jako mám já,doktor mi v 15letech řekl že mám obracenou dělohu na horu,tu mám i těd v mých 21letech,dozvěděla jsem se přes známe že numůžu mit tím padem děti a když jsem se zeptatla svého gynekologa nedokazal mi na to odpověd ,možná protože jsem mlada a nechtěl mě trapit,řekli že mužu i nemůžu,nechapu to,mohl by mi někdo poradit co mam udělat abych mohla mit děti,moc ráda si přeju mit miminko…děkuji

Ahoj, měla jsem to taky. Ona se ta děloha sama otáčí, stačí když začneš cvičit cviky na břicho, aby se ti zpevnilo. Děloha se ti otočí správně a když budeš cvičit i nadále, tak ti tam i zůstane. Já jsem to měla po pár měsících cvičení správně a už se mi to od té doby nestalo. Pravidelně cvičím víceméně celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.10.10 15:16
Lucie230 píše:
víš s přitelem se snážime už rok a něco a pořad to nějak nejde,moc rádi si přejeme miminko.menstruaci mám pravidelnou tak se ptám kde je problem,skošeli jsme zvedani nohou,ležela jsem i na břišku a pořad nic,přiroda je pěkně nespravedlivá,hrozně moc si přeji miminko,ale co nadělám asi nejsem opravdu psychicky připravena nebo já nevim…

Nevím, jak s otočením „nahoru“, ale já mám nakloněnou „dopředu“ (správně má být dozadu). Doktor mi nikdy neříkal, že bych měla mít problém s otěhotněním, jen mi doporučil (a i v chytrých knížkách se to píše) při sexu polohu ze zadu (na pejska). Rozuměj jako na závěr, aby to šlo správný směrem… :oops: Otěhotněla jsem v obou případech po praktikování této polohy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.10.10 15:22

Taky mam obracenou delohu..a dve deti k tomu.Takze to jde.Obe tehotenstvi prolezene,ale kdyz jsem se ptala,jestli to ma souvislost s timhle,tak prej vubec.

Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.10.10 15:23

Holky, tím dopředu myslíte k močovému měchýři? To mám totiž já a doktorka mi řekla, že to tak má 3/4 ženských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.10.10 15:27
lemaz píše:
Holky, tím dopředu myslíte k močovému měchýři? To mám totiž já a doktorka mi řekla, že to tak má 3/4 ženských.

covece uz v tom mam sama bordel kam to ma vlastne byt nakloneny :mrgreen: kazdopadne to mam taky naopak nez ma byt…a doktorka rikala ze to ma hodne zenskych :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.10.10 15:34
lemaz píše:

Tak teď jsi mě zmátla. :think: Mám ji prostě na druhou stranu, než to má být. Ale asi má být správně dopředu (k močovýmu měchýři) a já ji teda mám dozadu (k páteři). Ty 3/4 by k těm 25% procentům dohromady seděly. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.10.10 15:36

ha tak wiola na to dosla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie