Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám také velmi velký klitoris, ale je to spíše výhoda. Moc ráda si s ním několikrát denně hraji a mému příteli se to také líbí, dlouze ho „žužlá“. ![]()
@cubinka píše:
Ahojík, též mě trápí velký poštěváček a celkově nevzhlednost mojí pipky. Snažila jsem se to zakrýt přírodním ochlupením a velmi přiléhavými kalhotkami. Navíc je velmi citlivý, takže nosím neustále intimku. Do plaveckého bazénu nebo do sauny jsem šla jen párkrát, vždy po mě ženský kolem dost koukaly a jedna se dokonce osočila, že mám táhnout do pánských šaten. I sestra u gynekoložky se koukala divně a o to víc, že jsem ve 34 letech panna. Takže jezdím ke gynekoložce 50km, aby mě nikdo neznal
A to je to tak hrozné?
@cubinka píše:
Ano je to dost hrozne a tech Cm je vic nez dva
Mojemu manželovi by se to líbilo.
Taky mám velký poštěváček a dříve jsem se styděla, ale upřímně žádný chlap si nestěžoval spíše je to rajcovalo. Moc chlapu upřímně nechce před ostatníma chlapama přiznat že jsou z toho hotovi. Z toho si nic nedělej co uslyšíte v hospodě nebo v partě. Teď mám manžela jsme spolu už několik let 3 děti a když jsme bez děti tak se můžu promenádovat nahá po celém domě. Mojemu se to strašně líbí a rajcuje ho to do teď. Navíc když si necháš chloupky tak to hezky dráždí a můžeš mít sex prakticky pořád. Díky němu nemám nikdy dost
je to jen na tobě jak si to nastaviš v hlavě. Hlavně tento dar nepromarni ![]()
Ahoj, pisu sem protože už nevím kde jinde bych našla odpověď… Před nějakou dobou jsem zjistila že mám jeden malý stydký pisk větší než ten druhý (na pohled pochopitelně viditelně) a dost se za to stydim, třeba se i bojím spát s klukama a na gyn. je mi trapne se ptát… Poslední dobou mě to trápí a nevím jestli je to normální
@Nik_l222 píše: Více
Je to úplně normální, mám to také a nikdy mi na tom nepřišlo nic zvláštního.
@stinga píše: Více
Ježiš, mně zmátla ta anonymní přede mnou. ![]()
@lucad77 píše: Více
jo, to je mně jasné, člověk se vždy dívá na ten poslední příspěvek