Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terinka4444 píše:
no prosím tě, ještě takové koniny jí raď
Případně chilli paprička :trinidad scorpio moruga má prý dobre antikoncepční účinky.
@Delaltctrl Zkus si zavest chilli papricku do zadecku a pak dej vedet, jake to bylo. ![]()
@Delaltctrl píše:
Případně chilli paprička :trinidad scorpio moruga má prý dobre antikoncepční účinky.
Ty vogo, neblázni, co kdy to fakt nějaká zoufalka udělá?
Když jsou lidi schopni pít bazénovou dezinfekci, opravdu si cpát česnek do pi.i, věřím už všemu. ![]()
@AnnieTRoj píše:
Je ti 18 a v jiné diskuzi máš 18letou dceru?
Tady je možné všechno,i tohle ![]()
@GabinkaCh píše:
Tady je možné všechno,i tohle
Píše z profilu matky, neasy.
![]()
@GabinkaCh, nebo mají účet dohromady. Jedna je Áňa a druhá Máňa
.
@Ester13 píše:
Ty vogo, neblázni, co kdy to fakt nějaká zoufalka udělá?Když jsou lidi schopni pít bazénovou dezinfekci, opravdu si cpát česnek do pi.i, věřím už všemu.
No právě ![]()
@malákráličice píše:
@Delaltctrl Zkus si zavest chilli papricku do zadecku a pak dej vedet, jake to bylo.
Ja si ji tam zavádím pravidelně, jen to beru horní cestou…
@terinka4444 sex byl 13. den cyklu, můj cyklus má cca 26 dní.
Ja bych se toho taky nebala… Antikoncepci jsem brala 9 let, za tu dobu jsem mela xkrat atb, neřešila jsem to a tehotna nikdy nebyla. Nutno podotknout, ze obe ma (planovana) tehotenstvi byla vzdy v prvnim mesici „snazeni“.
Jak pise nekdo vys, antikoncepce zabranuje dozravani vajicka, kde neni zrale vajicko, nemuze vzniknout embryo… Biseptol mit az takovy vliv nebude. Ja brala vetsi sracky.
@Mollify83 píše:
Ano antibiotika můžou snížit účinnost, ale ne zpětně, buď v klidu a nehuntuj si zdraví zbytečnou pilulí. Hlídat se musí po dobu užívání antibiotik a pro jistotu do konce cyklu - takhle mi to bylo řečeno nedávno když jsem antibiotika dostala já, a to hned dvoje plus kapky.
Děkuji moc všem
No já si pročítala příbalovej leták od mé antiko a tam píšou, že když zapomenu pilulku i do více než 12ti hodin, tak by se stejně ochrana neměla narušit, protože jsem ve druhém týdnu braní, ale tedy platí to pouze u toho 2.týdnu..
tak snad na to maji podobný vliv i ty antibiotika, když je ten druhý týden braní HA takovej nejvíc “pohodovej”
Musím se snažit uvažovat “pozitivně”
@Katyhi píše:
Ja bych se toho taky nebala… Antikoncepci jsem brala 9 let, za tu dobu jsem mela xkrat atb, neřešila jsem to a tehotna nikdy nebyla. Nutno podotknout, ze obe ma (planovana) tehotenstvi byla vzdy v prvnim mesici „snazeni“.
Jak pise nekdo vys, antikoncepce zabranuje dozravani vajicka, kde neni zrale vajicko, nemuze vzniknout embryo… Biseptol mit az takovy vliv nebude. Ja brala vetsi sracky.
To moc ráda slyším, děkuju
právě že jsem se hodně dočetla, že by až takový vliv mít zrovna Biseptol neměl, ale tak lepší je se ujistit přeci ještě někde jinde ![]()
@AnnieTRoj píše:
@GabinkaCh, nebo mají účet dohromady. Jedna je Áňa a druhá Máňa.
Založila jsem to já (matka) a dcera se tu radí taky
je to divný, to nepopíram ale jestli se chce optat na internetu, ráda ji tu možnost rychle poskytnu ![]()
@Áňa Máňa píše:
Založila jsem to já (matka) a dcera se tu radí takyje to divný, to nepopíram ale jestli se chce optat na internetu, ráda ji tu možnost rychle poskytnu
Aha aha ![]()