Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Elen, když uz to musí byt. Ale je jich teď hodně. Neměl manžel nějaký lepší nápad?
Elen
ale když už, tak Isabela. Varianta se Z se mi osobně nelíbí ![]()
Izabela, - Elenek je moc - zkráceně ji budou říkat stejně Ela a těch je ještě víc/ Ela, Eliška/ nebo Lenka. Já měla spolužačku Elenu, říkalo se ji Lenka, v práci jsme měli také Elenu - taky Lenka.
My.mame doma Elen, ma 3 roky a byl to kompromis ja vzdy chtela Evelinu. Rikame ji Elenko, Elisku, Elenecko, Elco, Elo, Elinko
Mě fascinuje, že se zakladatelka má rozhodnout na základě diskuse…cizích nezávislých lidí. Přitom dítě si pořídila s člověkem, se kterým počítá na celý život…Tudíž by si jméno měli rozhodnout jen oni dva…ze srdce, z pocitů, z chtění, z lásky a hlavně.. že dítě bude součástí celého jejich života..
A pokud se opravdu neshodnete, dejte obě jména! Elen Izabela…
@šarlotka38 píše:
Děkuji za reakcepokracujte
A co chtel manzel puvodne?
@šarlotka38 píše:
Prosím o radu. S manželem ted doma aktuálně resime jméno naší holčičky ktera se má narodit zítra plánovanou sekci.od začátku těhotenství bylo jméno z jeho strany jasne.AZ dneska svolil k nějaké diskuzi na toto téma. (mimochodem dost brzy.ze? )tak jsem zajasala☺ted se potřebujem do rána shodnout. takže pište prosim☺IZABELA nebo ELEN.??
Elen
Elenka