Prosím, sháním Motilium

38
23.10.24 13:41

Prosim, shanim Motilium

Dobrý den, sháním Motilium, ale již není běžne k prodeji. Nezbývá někomu? Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32086
26.10.24 16:22

Poptávat léky na recept je zakázané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machovae
30.10.24 22:46

Ahoj! Zkus se podívat na různé online lékárny nebo se zeptat v lékárně, jestli nemají nějakou alternativu.

• Citovat
  • Upravit
3
6.11.24 08:33

Dobrý den, chápu, že sháníte Motilium, ale v současné době se jeho dostupnost může lišit. Doporučuji obrátit se na svého lékaře, který vám může poradit vhodné alternativy nebo předepsat lék, pokud je potřeba. Případně se zeptejte v lékárně, kde vám mohou doporučit jiné možnosti, které budou stejně účinné a bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.24 10:48

@Nastja131 Dobrý den, chápu vás velmi dobře. Sama jsem Motilium také užívala, když byl dostupný, a musím říct, že mi opravdu velmi pomohl. Je skvělé mít lék, který dokáže účinně ulevit, takže chápu, proč ho hledáte. Určitě ale stojí za to konzultovat situaci s lékařem, aby vám doporučil něco stejně efektivního.

Kromě toho jsem našla místo, kde je Motilium stále dostupné, a objednávám ho v ověřené online lékárně, kde je opravdu kvalitní a účinný. Pokud máte zájem, zde je odkaz: Koupit kvalitní Motilium ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí