Prosinčátka 2015, sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
22.3.16 19:06

@maminka201 ano můžeš a děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.3.16 19:14

@Hermio ty křižáky sou fakt šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.3.16 19:23

@Hermio malej je na UM a je teda těžce nenajezenej. Vojtíno si už povídá, pase koníky už se začal otáčet. A už se delší dobu usmívá. Kolem 7 večer usne a mezi 6.30 - 7 ráno se budí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
23.3.16 11:43

No tak my vstáváme v půl 6 :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
23.3.16 11:50

Malá spí pořád :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
135
23.3.16 12:04

Zato teda někdy přes den nechce spát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
23.3.16 14:23

To my máme taky, většinou čím víc se kloní k večeru, tím je to usínání horší :mrgreen: Když to jo nejde, dávám do kočáru a tam spí vždy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.3.16 19:24

@Hermio Já Vojtu někdy uhoupu ve vajíčku :).Malej má teď poslední dva dny jakýsi návaly vzteku :(.Z ničeho nic chytne takovej šílenej hysterák že nevim co s nim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.3.16 18:50

Ahojky, tak můj malej má k dnešnímu dni 7 kg a 66 cm, můj obřík :) máme za sebou dnes i první očkování, ale musím zaklepat, zatím to zvládá skvěle, jakoby nic ;) usíná mi večer zhruba kolem deváté, někdy spí v kuse až do šesti do rána, jindy se budí jednou na jídlo (plně na UM). Jinak ale k ránu si ho dávám ještě k sobě do postele a to mi vždycky ještě usne a spíme spolu třeba až do desíti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.3.16 19:00
@zusaf píše:
Ahojky, tak můj malej má k dnešnímu dni 7 kg a 66 cm, můj obřík :) máme za sebou dnes i první očkování, ale musím zaklepat, zatím to zvládá skvěle, jakoby nic ;) usíná mi večer zhruba kolem deváté, někdy spí v kuse až do šesti do rána, jindy se budí jednou na jídlo (plně na UM). Jinak ale k ránu si ho dávám ještě k sobě do postele a to mi vždycky ještě usne a spíme spolu třeba až do desíti :)

Závidím!!! :mrgreen: Malá mi usíná v pět, budí se po čtyřech hodinách na první kojení, pak po dva a pul až třech na druhý a pak po hodině a pul vstává, čučí do noci, já s ní, po pul hodině až hodině chce spát ale jen na hodku a pak už máme ráno a já už vstávám taky… čekám kdy si to jako prodlouží to papkání :think: :zed:
My máme ted přesně 4 kila, očkování jsme odložili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.3.16 19:07

@Hermio jéé tak to je ještě malinká prďolka ;) neboj se, až malá trošku víc nabere, tak už vydrží i déle bez jídla a tobě se uleví… ;) já jsem úplně štastná za to, že mi malý takhle spinká, kor když je ochotný se mnou ještě i dopoledne vyspávat ;) Pak bývá přes den hodně vzhůru, ale to už je úplně jedno, když se člověk vyspí v noci, už není problém přes den vůbec nic mi přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí