Poradna duly
Jana Čurdová
@Hermio malej je na UM a je teda těžce nenajezenej. Vojtíno si už povídá, pase koníky už se začal otáčet. A už se delší dobu usmívá. Kolem 7 večer usne a mezi 6.30 - 7 ráno se budí ![]()
To my máme taky, většinou čím víc se kloní k večeru, tím je to usínání horší
Když to jo nejde, dávám do kočáru a tam spí vždy ![]()
@Hermio Já Vojtu někdy uhoupu ve vajíčku
.Malej má teď poslední dva dny jakýsi návaly vzteku
.Z ničeho nic chytne takovej šílenej hysterák že nevim co s nim ![]()
Ahojky, tak můj malej má k dnešnímu dni 7 kg a 66 cm, můj obřík
máme za sebou dnes i první očkování, ale musím zaklepat, zatím to zvládá skvěle, jakoby nic
usíná mi večer zhruba kolem deváté, někdy spí v kuse až do šesti do rána, jindy se budí jednou na jídlo (plně na UM). Jinak ale k ránu si ho dávám ještě k sobě do postele a to mi vždycky ještě usne a spíme spolu třeba až do desíti ![]()
@zusaf píše:
Ahojky, tak můj malej má k dnešnímu dni 7 kg a 66 cm, můj obříkmáme za sebou dnes i první očkování, ale musím zaklepat, zatím to zvládá skvěle, jakoby nic
usíná mi večer zhruba kolem deváté, někdy spí v kuse až do šesti do rána, jindy se budí jednou na jídlo (plně na UM). Jinak ale k ránu si ho dávám ještě k sobě do postele a to mi vždycky ještě usne a spíme spolu třeba až do desíti
Závidím!!!
Malá mi usíná v pět, budí se po čtyřech hodinách na první kojení, pak po dva a pul až třech na druhý a pak po hodině a pul vstává, čučí do noci, já s ní, po pul hodině až hodině chce spát ale jen na hodku a pak už máme ráno a já už vstávám taky… čekám kdy si to jako prodlouží to papkání
![]()
My máme ted přesně 4 kila, očkování jsme odložili.
@Hermio jéé tak to je ještě malinká prďolka
neboj se, až malá trošku víc nabere, tak už vydrží i déle bez jídla a tobě se uleví…
já jsem úplně štastná za to, že mi malý takhle spinká, kor když je ochotný se mnou ještě i dopoledne vyspávat
Pak bývá přes den hodně vzhůru, ale to už je úplně jedno, když se člověk vyspí v noci, už není problém přes den vůbec nic mi přijde ![]()