Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, trochu blbý dotaz, jsme s přítelem na chatě a dělali jsme si takový ty malý polévky z pytlíku, bohužel po tom co jsem snědla pár lžiček jsme zjistili že polévka je 10 let prošla, nemůže se stát něco miminku? naštěstí jsem to nesnědla celý. Jsem skoro ve 20tt.
jako co by se mohlo stát miminku? trochu přemýšlej,
akorát se můžeš pos.at, nebo poblít, a polévky z pytlíku nejsou v těhotenství zdravé ani když nejsou prošlé, nejsou teda zdravé vůbec nikdy
10 let prošlá polévka??? Tomu říkám archivní jídlo. Dítěti se nic nestane, ty maximálně strávíš čas na záchodě
A jak ti chutnala, co
Vidis, ani bys to nepoznala, tak se nestresuj ![]()
Hm, já onehdá pil asi 25 let staré víno a taky nic moc. Škoda té polévky, protože byla archivní a v aukci by stála pěkný prachy. No, co už teď…
Předělávali jsme kdysi babičce zpiš. Našli jsme tam konzervy, poleví a další archivní něčí třeba z roku 86, 93, 91. Poleví stále používala.
Sušenky staré 10, 8, 14, let… Hele stane se. Dokonce jsme našli písek na úklid 72 roku. Byl ještě zavřený. Tak se použil ven na mytí kýblu, sudů a židlí…
Asi v každé rodině se najde zapomenutý poklad
![]()
@Anonymní píše:
Předělávali jsme kdysi babičce zpiš. Našli jsme tam konzervy, poleví a další archivní něčí třeba z roku 86, 93, 91. Poleví stále používala.
Sušenky staré 10, 8, 14, let… Hele stane se. Dokonce jsme našli písek na úklid 72 roku. Byl ještě zavřený. Tak se použil ven na mytí kýblu, sudů a židlí…
Asi v každé rodině se najde zapomenutý poklad![]()
Poklad je tvoje gramatika, na tvoje příspěvky je už vhodné používat překladač.
Tak soutěž o : poleví.
@Ivan PPZ píše:
- 1) polevy
- 2) polévky
- 3) marmošky
- 4) došla fantazie
mě ještě zaujala ty zpiš ![]()
Vzhledem k tomu, že víc mrtvé jídlo než je instantní polévka asi neexistuje, tak je fuk, jestli je po smrti o 10 let víc
Nestane se nic, obzvlášť pokud chutnala dobře.
@stinga já tyhle instantní blafy nemám ráda a nejím. Ale v těhotenství jsem na ně měla neuvěřitelnou chuť, tak jsem si taky párkrát dala. Hlavně hráškovou
Která hrášek neviděla ani v encyklopedii na obrázku ![]()
@Ivan PPZ píše:
- 1) polevy
- 2) polévky
- 3) marmošky
- 4) došla fantazie
Já to vidím na ty polevy ![]()
@Anonymní píše:
Asi v každé rodině se najde zapomenutý poklad![]()
Proboha, co to je zpiš??? ![]()
Zdravím, trochu blbý dotaz, jsme s přítelem na chatě a dělali jsme si takový ty malý polévky z pytlíku, bohužel po tom co jsem snědla pár lžiček jsme zjistili že polévka je 10 let prošla, nemůže se stát něco miminku? naštěstí jsem to nesnědla celý. Jsem skoro ve 20tt.