Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, prošla jste některá lektorstvím od gokids? Zaujala mě reklama na fb, ale bohužel abych se dozvěděla více informací, musela bych si zaplatit „přípravku“ za 270 Kč
. Je tam na výběr více kurzu, mě osobně zaujalo Babysigns. Zajímá mě hlavně, dá se tím uživit? Jak velké jsou počáteční investice? Musely jste si samy najít místo, kde pak kurzy pro děti budete vykonávat? Jak velký je kurz přínosem + má vůbec nějakou váhu? To je zatím vše, co mě tak z hlavy napadá… Budu ráda za každý komentář, díky ![]()
Já chodila s malým na kurz k lektorce, která vedla i lekce znakování. Mně se myšlenka znakování líbila, ale ty lekce byly za strašnou cenu, myslím že okolo 300 za lekci za jedno dítě, což jsem odmítla dát. Takže jsem se znakování učila z YT a s malým, aby byl v kolektivu, chodila na cvičení za 1/4 cenu.
Takže jestli se tím dá uživit - asi hodně záleží, jakou nastavíš cenu a kde budeš sídlit. Tohle kam jsem chodila bylo docela na okraji města, se špatnou dostupností MHD
@Arkedona píše:
Ahojky, prošla jste některá lektorstvím od gokids? Zaujala mě reklama na fb, ale bohužel abych se dozvěděla více informací, musela bych si zaplatit „přípravku“ za 270 Kč. Je tam na výběr více kurzu, mě osobně zaujalo Babysigns. Zajímá mě hlavně, dá se tím uživit? Jak velké jsou počáteční investice? Musely jste si samy najít místo, kde pak kurzy pro děti budete vykonávat? Jak velký je kurz přínosem + má vůbec nějakou váhu? To je zatím vše, co mě tak z hlavy napadá… Budu ráda za každý komentář, díky
Sice jsem ne absolvovala lektorky kurz, ale měla jsem o něj zájem. Se synem jsem chodila na kurz značkování.. To mělo velký přínos, v roce a půl jsem věděla, že nechce ke svačině jablko, ale banán, na hřišti, že chce na houpačku a ne skluzavku, spoustu znaků jsem si pak i sama vymyslela. Protože se na kurzu naučíte „pouze 72“ znaků. Což je docela málo, vše je z 12 okruhů… Ale jinak hodnotím kurz kladně.
A k vašemu dotazu,.. Vše jsem řešila se svou lektorkou a rozhodla se nepoustet se do toho. Kurz paní dělala v okrajové obci od Prahy, takže dle mého, lukrativnejsi místo než například severní Čechy, nebo Ostravsko, a to hlavně kvůli ceně. Počáteční investici si nepamatuji, ale cca 3-5tis, opravdu nevím… Ale každý půlrok musíte platit licenční poplatek, ať máte kurz 1 nebo 6… A to bylo asi 1500… Možná víc… A paní pro představu měla kurz jeden, nás a druhý nezaplnila, měla pouze 2 účastnice, nás bylo 5, což je myslím minimum… A pronájem prostor si zarizovala sama, a několik lekci jsme byly venku v parku a u ní doma…