Zkušenost s Prostinorem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivaha3
26.4.25 22:42

Taky už přestanu vyhledávat info a počkám si. Sice obavy budou protože s manželem máme dvě děti holku 6 let a kluka 3 roky a mně už je 38l. a další už nechceme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.25 19:47

Tak se pridavam, dnes rano jsme meli styk, a muzi to nevyslo 😒. Byla jsem uplne v soku a do toho jsem presne uprostred mezi menzes, ovulace podle me presne ted…
Koupila jsem si neco jako Postinor, uzila do hodiny a pul po styku, ale jak si ted procitam ruzne info, tak mi to asi nepomuze, mam ted ovulaci…takze to je vlastne prasek k nicemu…
Je mi 44, 2 deti uz mam, vetsi a dalsi fakt nechci…
Takze kdyz tak miniinterupce…jak jsem rada, ze neziju v PL nebo USA..
Po tehle zkusenosti jsem teda netouzila 😒
Po obede me zacalo hodne bolet na prave strane bricha, podle me mi probiha ta ovulace a rve se to s temi hormony z tabletky..nevim, ach jo…
Asi to nezabere…obe deti se nam. povedly na prvni pokus…

• Citovat
  • Upravit
Ivaha3
1.5.25 20:55
@Anonymní píše: Více

Já si ztáhla aplikaci na určení ovulace. Stáhla jsem dvě různé a každá ukazuje jiný den. Já po prostinoru nepocitovala žádné vedlejší účinky. Dokonce ano špinění zatím nepřišlo Důležitý je nezvracet po užití prášku

• Citovat
  • Upravit
1086
1.5.25 21:54

Přerušovaná soulož je velmi rozšířený způsob ochrany, ale musíš se smířit s tím, že i zkušený muž se někdy neovládne a pustí to do Tebe. Pokud máš ovulaci, je jako spolehlivá dodatečná ochrana možné zavedení nitroděložního tělíska do pěti dnů. Je to lepší a lacinější než miniinterrupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí