Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak se pridavam, dnes rano jsme meli styk, a muzi to nevyslo 😒. Byla jsem uplne v soku a do toho jsem presne uprostred mezi menzes, ovulace podle me presne ted…
Koupila jsem si neco jako Postinor, uzila do hodiny a pul po styku, ale jak si ted procitam ruzne info, tak mi to asi nepomuze, mam ted ovulaci…takze to je vlastne prasek k nicemu…
Je mi 44, 2 deti uz mam, vetsi a dalsi fakt nechci…
Takze kdyz tak miniinterupce…jak jsem rada, ze neziju v PL nebo USA..
Po tehle zkusenosti jsem teda netouzila 😒
Po obede me zacalo hodne bolet na prave strane bricha, podle me mi probiha ta ovulace a rve se to s temi hormony z tabletky..nevim, ach jo…
Asi to nezabere…obe deti se nam. povedly na prvni pokus…
@Anonymní píše: Více
Já si ztáhla aplikaci na určení ovulace. Stáhla jsem dvě různé a každá ukazuje jiný den. Já po prostinoru nepocitovala žádné vedlejší účinky. Dokonce ano špinění zatím nepřišlo Důležitý je nezvracet po užití prášku
Přerušovaná soulož je velmi rozšířený způsob ochrany, ale musíš se smířit s tím, že i zkušený muž se někdy neovládne a pustí to do Tebe. Pokud máš ovulaci, je jako spolehlivá dodatečná ochrana možné zavedení nitroděložního tělíska do pěti dnů. Je to lepší a lacinější než miniinterrupce.
Taky už přestanu vyhledávat info a počkám si. Sice obavy budou protože s manželem máme dvě děti holku 6 let a kluka 3 roky a mně už je 38l. a další už nechceme.