Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanka.br. tabletka po, používa se ji do 48 hod. po styku když se stane nehoda, a miminko zrovna nechcete. Posouva ovulaci a tak by nemelo dojit k zaplodneni
edit ![]()
mam tam chybu ted jsem si vsimla, pise se to postinor
Příspěvek upraven 20.09.24 v 22:04
Pokud jsi měla test negativní a mezitím i ms, tak bych se těhu nebála.
Pokud bys byla těhu, tak až ze styku po poslední ms.
Ty příznaky můžou být i pms ![]()
Drž se!
@Falballa jo, dekuji, no my jsme meli ale partner se do me neudelal, citila jsem se jk by na me mela prijit ms(akne, malo energie, naladovitost, citlive bradavky) tak jsem si rekla ze to bude pms a furt nic tak se bojim no snad jsem mela uz po ovulaci.. ![]()
@Falballa tak ms dorazila ale jen 3 dny normalne mivam 5. muze to byt tim postinorem jeste? k tomu jsem si vsimla vetsich kousku sliznice, muzu pridat fotku jestli vam to nevadi
@Anonymní píše: Více
Tak si udělej další těhotenský test a budeš mít jistotu. Hlavně v klidu, jo?
Ahoj, před měsícem +- jsem si vzala prostinor- stala se nehoda. Ms přišla o týden možna víc rychleji, proběhlo vše tak jako vždy. Týden po ms jsem udělala test-negativní. Tabletka tedy zabrala. Ale teď mi už je celý měsíc divně.. nevím moc jak to popsat. časté změny nálady, občas bolest bradavek.. Poslední test jsem si dělala před týdnem taky negativní.. Může to být z toho prostinoru? k tomu dnes jsem měla dostat ms a ještě nic tak se bojím… Zkusím zajít pro test
Příspěvek upraven 20.09.24 v 22:05