Prošvihlý termín očkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3627
22.9.15 08:38

prošvihlý termín očkování

Ahoj, můžete mi poradit nebo jestli máte někdo zkušenost, prošvihli jsme termín očkování - zarděnky, spalničky… v 5-ti letech. Napřed jsme očkování odložili, protože byl syn nemocný, potom jsme se chtěli objednat a dr neměla v ordinaci sestru, ať si zavolám později, zapomněla jsem na to, pak byly prázdniny a syn mimo domov, teď už to bude skoro rok…nooo, stydím se. :oops: Máte někdo podobnou zkušenost? Budeme muset absolvovat celé očkování znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
22.9.15 08:44

Očkování se dělá mezi 5-6rokem. A my jsme na něm byly měsíc po 6. narozeninách. Nějak jsem na to zapomněla :oops:

Ale přeočkování být nemuselo.
Jen bych tam zašla co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.9.15 08:53

@Ewule0712 v 5 letech se neočkuji spalnicky a zardenky ale černý kašel, tetanus a zaskrtu a je na to čas do 6. narozenin

• Citovat
  • Upravit
3627
22.9.15 08:56
@lucenka píše:
@Ewule0712 v 5 letech se neočkuji spalnicky a zardenky ale černý kašel, tetanus a zaskrtu a je na to čas do 6. narozenin

ahaaa, no vidíš to, tak ani nevím, co to je za očkování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087

Co já bych za to dala, kdyby doktorka pozapoměla na očkování mých dětí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627

No nejraději bych na to zapomněla úplně, ale to mi asi neprojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.9.15 08:57
@Ewule0712 píše:
ahaaa, no vidíš to, tak ani nevím, co to je za očkování :)

tohle nechápu, jak rodič nemůže vědět proti čemu chce nechat dítě očkovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3627
22.9.15 09:07
@lucenka píše:
tohle nechápu, jak rodič nemůže vědět proti čemu chce nechat dítě očkovat :nevim:

no já ho očkovat nechci :D ale mělo by se to…jelikož to nestuduji, tak tomu extra nevěnuji pozornost, je to očkování povinné, tak to tak beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.9.15 09:17
@Ewule0712 píše:
no já ho očkovat nechci :D ale mělo by se to…jelikož to nestuduji, tak tomu extra nevěnuji pozornost, je to očkování povinné, tak to tak beru

tka si o tom něco zjisti..nemusíš očkovat vakcínu, kteoru ti nabídne-infanrix, můžeš si zaplatit adacel nebo boostrix, ty jsou šetrnější, a prý na ně nebývají takový reakce..ten infanrix je obecně určenej pro menší děti než 5-6 letý, ten adacel je od 4 let do dospělosti, a bývá snášenej líp. to jen taková poznámka :)
jinak syn má 5,5, a taky ještě není přeočkovanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.9.15 09:20

@Ewule0712 klid - mmr nemá horní hranici stanovenou.. takže nic nepřešvihnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.9.15 09:34
@martina.se píše:
@Ewule0712 klid - mmr nemá horní hranici stanovenou.. takže nic nepřešvihnete.

To je pro mě zajímavá informace, je to nějak podložené? Abych kdyžtak argumentovala doktorce, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.9.15 09:36
@Ewule0712 píše:
To je pro mě zajímavá informace, je to nějak podložené? Abych kdyžtak argumentovala doktorce, díky

al tohle není mmr, tohle je infanrix, tam je hranice do 6. narozenin..ale ono se prd stane, i když to o pár měsíců překročíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.9.15 09:52
@Ewule0712 píše:
To je pro mě zajímavá informace, je to nějak podložené? Abych kdyžtak argumentovala doktorce, díky

jo, @slavuska1 má pravdu. Napsala jsem MMR, ale je to jiná vakcína :oops: :mrgreen: Ale prostě ta horní hranice je hodně posouvatelná, naše dr tvrdí, půl roku sem, půl roku tam, ono se prd stane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek