protilatky

158
1.10.08 12:47

protilatky

Mile maminky,tehulky,je tu nektera,ktera ma kr.sk O minus a pozitivni protilatky tepelne?j mam jen male mnozstvi,a presto jsem z toho zdrbla,jde jen o me,ze mi musi ohrat transfuzi nebo co…,zajimalo by me,jestli je tu taky nekdo takovy,i kdyz ej partner take minus,dekuji,hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
1.10.08 13:59

Kaacenko, nepomůžu Ti, ani nechci být protivná, ale trocha češtiny by fakt neškodila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.10.08 14:18

Ahoj Kacenko,
také přesně uplně nevím co tím myslíš.
Já mám též O-, manžel B plus. Když se nám Ondra narodil dostala jsem injekci na protilátky aby při dalším těhotenství mé tělo nevytvářelo protilátky proti tomu těhotenství.
Ale nevím třeba myslíš něco jiného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.10.08 14:37

ja se omlouvam,pisi rychle a neco se mi preplo,takze posledni veta nedava moc smysl..takze melo tam byt,jestli je tu nekdo takovy,kteremu se ty protilatky tvori, i presto,ze on i partner jsou oba stejneho Rh faktoru,vetsinou se tvori ,kdyz je partnerka minus a partner plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7419
1.10.08 20:48

Ahoj Kačenko,
Já jsem A- patrnet by měl být taky A-, zpočátku jsem měla mírně zvýšené protilátky, sami asi za 3 měsíce vymizely. Byli tam pravděpodobně po aplikaci partobulinu (teda jestli si ten název dobře pamatuji) po posledním spont. potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí