Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mile maminky,tehulky,je tu nektera,ktera ma kr.sk O minus a pozitivni protilatky tepelne?j mam jen male mnozstvi,a presto jsem z toho zdrbla,jde jen o me,ze mi musi ohrat transfuzi nebo co…,zajimalo by me,jestli je tu taky nekdo takovy,i kdyz ej partner take minus,dekuji,hezky den
Kaacenko, nepomůžu Ti, ani nechci být protivná, ale trocha češtiny by fakt neškodila… ![]()
Ahoj Kacenko,
také přesně uplně nevím co tím myslíš.
Já mám též O-, manžel B plus. Když se nám Ondra narodil dostala jsem injekci na protilátky aby při dalším těhotenství mé tělo nevytvářelo protilátky proti tomu těhotenství.
Ale nevím třeba myslíš něco jiného ![]()
ja se omlouvam,pisi rychle a neco se mi preplo,takze posledni veta nedava moc smysl..takze melo tam byt,jestli je tu nekdo takovy,kteremu se ty protilatky tvori, i presto,ze on i partner jsou oba stejneho Rh faktoru,vetsinou se tvori ,kdyz je partnerka minus a partner plus
Ahoj Kačenko,
Já jsem A- patrnet by měl být taky A-, zpočátku jsem měla mírně zvýšené protilátky, sami asi za 3 měsíce vymizely. Byli tam pravděpodobně po aplikaci partobulinu (teda jestli si ten název dobře pamatuji) po posledním spont. potratu.