Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terien píše: Více
A más zkušenost s nějakou konkrétní dražší?
Nemame zkusenost, nas pes nesteka,
Ale uplne vas chapu a lituji.na chalupe maji sousedi vlcaka a ten pusu nezavre. nemuzeme si ani sednout pred chalupu aniz by nestekal, neni slyset vlastniho slova. desny
@Velešínka3 píše: Více
Nemám. Než jsme ji stihli pořídit, pejsek tragicky zahynul. Sice ne naší vinou, ale oslavili jsme to, to nebudu lhát.
Mozem potvrdit ze ani GoodLife DogSilencer MAX nefunguje. Ale daju sa z neho vykuchat vnutornosti a pouzit ho ako komfortne ovladanie (ma aj dialkove, aj detekciu stekania) pre variantu 2.
Riesil som podobne a su 2 funkcne moznosti:
1. Vzdy ked zasteka po nom hodit petardu - dost krute ale viacero ludi mi potvrdilo ze to funguje
2. Ak mas v okoli niekoho kto je ti ochotny postavit protistekaci aparat tak je to relativne jednoduchy obvod (zalezi od vzdialenosti, potrebujes 4 az 10A) obvod podobny ako tu alebo tu (nekontroloval som ci nemaju chybu), aby to bolo akoze bezpecne tak je to na internete uvadzane na male vykony, na to si pes zvykne, musis zlepsit zdroj a tranzistory (alebo nahradit komercnym high frequency a high power bridgom - existuju relativne bezne aj v 100A variante, potrebuju mensie chladenie) aby to utiahlo aspon toto. To je obecny menic a nic moc na frekvenciach ktore potrebujes, podla frekvecie si mozes kupit presne na danu frekvenciu co je lepsie (kupuj minimalne 100W), ale musis vediet na aku frekvenciu mas ten obvod nastaveny (Edit napriklad tu mas presne na 28kHz, ale musis mat ten obvod presne na to nastaveny a garantujem ti ze 4 tieto menice ten pes urcite nebude ignorovat aj ked osobne by som daval skor nieco blizsie k 30-32 kHz pretoze 28 este moze byt pri zlom nastaveni a parazitickych frekvenciach pocut, ale tak musime pracovat s tym co mame). To funguje. Len sa uisti ze to nesmerujes na clenov tvojej domacnosti.