Protištěkací budka

2631
13.4.25 06:37

Protištěkací budka

Ahoj holky, sousedi si pořídili křížence huskyho. Je mu teď rok. Posledních pár měsíců je nonstop venku. V noci chce domů a tak štěká a vyje. (Ostatní psy mají doma) Je naprosto bez výcviku. Sousedé si ho nevšímají. Mají ho jej na „hlídání“. Už jsem k nim šla uprostřed noci i zvonit, protože se to nedalo vydržet. Máme dvě malé děti. Nikdo nespíme. Řešila jsem to telefonicky, prosila po SMSkách, jestli by ho nemohli okřiknout. Už mi zbývá snad jen zavolat policii na rušení nočního klidu. Sousedům je to jedno. Buď říkají, že ho neslyšeli, nebo že spali. Tak se chci zeptat, než to začnu řešit přes policii, nemáte zkušenosti s protištěkací budkou? Případně jakou? Funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6033
13.4.25 07:23

Husky je smečkový pes. Teoreticky by mohl pomoct už jen to, že by jednoho z těch dalších psů vystrčili ven na noc taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.4.25 07:37

Aby fungovala, budeš muset zainvestovat, nějaký křáp za tisícovku fungovat nebude. Levněji ti vyjde si to pár nocí po sobě natočit a zavolat policii. Každopádně lidi jsou idio.ti a pokud oni sami s tím nezačnou něco dělat, čeká vás, bohužel, x let rámusu a pokažené vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.4.25 07:41

Chudák pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.4.25 07:53

Jak ta budka jako funguje? Sousedi jsou idioti, husky se sám trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
13.4.25 08:01

Chudák pejsek :roll: vzpomela jsem si na minisérii studna..
Pár nocí bych natočila a pokud to nejde ani po dobrem, tak nahlásit na policii, ale jestli to něčemu pomůže.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
13.4.25 08:02
@lucad77 píše: Více

Má senzor a jak ten zaznamená štěkot, tak začne vysílat velmi nepříjemný zvuk pro psy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.4.25 08:03

Další možnost je, jít na ně zvonit pokaždé, když pes spustí. Až se pár nocí nevyspí, možná svůj přístup přehodnotí. Nebo vypnou zvonek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
13.4.25 08:31

Děkuji z reakce. Policii volat nechci. Jsou velmi mstiví. Máme malé děti a psa… jestli mi rozumíte. Neměli jsme s nimi zatím problémy. Ale druzí sousedé jo. Ničili jim keře venku, házeli mrtve myši přes plot.. S prominutím sousedi jsou dost hloupí. Mají dva psí milácky doma. Ven by je nevyhodili. A tohohle mají naprosto bez lasky jen na hlídání. Našim dětem jsou 2 roky a když už usnou, tak zas řve ten pes… Dnes budu sousedům zase volat. Noc byla hrozná. Ale vždy mi jen řeknou, že spali a nic neslyšeli. Jsem už jak zombie :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.25 08:49
@Velešínka3 píše: Více

Ahoj, lituju tě moc. :cry: Osobní zkušenost, jestli bydlíš na vsi, tak přes starostu. Protištěkací budka Reedog za 1000 nefunguje. Nebo pak jak někdo psal zvonit na ně, ale každopádně bych zkusila policajty. Protože takhle to přece dál nejde.
To už by pak nejradši člověk toho psa zabil nebo aspoň nastříkal pepřák do xichtu. I když samozřejmě za to ten pes nemůže. Ale pokud už je člověk zoufalý… A odstěhovat se je asi nereálné, že? A nebo mě napadá, nemáš chlapa, aby na ně „vlítnul“?

• Citovat
  • Upravit
2631
13.4.25 09:39
@Anonymní píše: Více

Chlap si se sousedkou tyká :-/ Postavili jsme a 3 roky tu bydlíme. Toho psa si pořídili před rokem. Takže bych se nerada stěhovala. No každopádně jsem s ní měla teď 20min rozhovor, nejdřív na mě vyjela, že je to pes na hlídání, že prostě štěká. Pak se uklidnila, že ho nezvládá. Zabil jim prej navíc slepice a holuby. Asi je z něj taky nešťastná. Ale to mohla taky vědět, než si ho pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
13.4.25 14:01

Husky je pes který potřebuje pevnou ruku a taky hodně pohybu…takže se nedivím že jim pozabíjel slepice když se mu nevěnují. Možná pokud sama sousedka přiznává že psa nezvládají by šlo nabídnout že kontaktujete spolu nějaký spolek kde by se třeba pejska ujali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11201
13.4.25 14:18

Psa je mi líto, ale policie s tím nic neudělá ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.4.25 14:21
@Velešínka3 píše: Více

Tak to jste v háji. Pokud to nechcete řešit oficiálně, nemáte páku, jak s tím hnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.25 14:30
@Bytsamsebou píše: Více

Ale udělají. Rušení nočního klidu nadměrným hlukem. Je dobré mít k tomu i několika minutovou nahrávku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný