Protržená děloha a další porod

604
14.6.22 18:02

Protržená děloha a další porod

Ráda bych se zeptala, jestli s tím máte někdo zkušenost…
Cca před pěti lety mi byla při kyretáži protržena děloha a akutně laparoskopicky zašitá. Nyní jsem v osmém měsíci těhotenství a až nyní mě napadlo, jestli tehdejší zákrok nemůže mít případně vliv na porod…
Lékaře se na to zeptám, ale jdu k němu až za 10 dní.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
14.6.22 18:04

Tak když se dá rodit přirozeně po císaři (a to je větší rána ) tak to asi taky jde. Odborníci by měli vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.6.22 18:25
@Atisia píše:
Tak když se dá rodit přirozeně po císaři (a to je větší rána ) tak to asi taky jde. Odborníci by měli vědět :think:

On je rozdíl čistý řez a trhlina.
@NikaXS Já měla rupturu při porodu a měla jsem rodit sekcí. Rozhodně by o tom měli vědět v porodnici.

• Citovat
  • Upravit
7221
14.6.22 18:28

V 8 měsíci by měli vědět :think: :think: :think:. Pokud ale čtou papíry stejně jako u nás :roll: :? 8o… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.6.22 18:46

Vědět by to asi měli, ale nemyslím si, že to je nějaký problém. Já rodila prvně akutním císařem. Takže šitá děloha, druhý porod měl být normálně, nakonec sice dalších sekce, ale z jiného důvodu, kdyby nenastal problém, rodila bych vaginálně. No teď jsem v 17 týdnu a třetí porod už bude po dvou Sekcích opět sekcí, jelikož dle lékařů už je to zbytečný risk a mohli by to dopadnout rupturou dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí