Provozní bytový technik - žena
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Provozní bytový technik - žena
Zvládne pracovní pozici Provozní bytový technik města žena? Nebo je to práce jen pro muže. Nevim zda se přihlásit na výběrové řízení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@m1978 píše:
Zvládne pracovní pozici Provozní bytový technik města žena? Nebo je to práce jen pro muže. Nevim zda se přihlásit na výběrové řízení.
tak asi mají dané podmínky, jaké má splnovat. Ten technik nic neopravuje, posílá na to lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není možné, aby takovou pozici žena nedostala jen kvůli tomu, že je žena. Ale třeba nebude mít §50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak asi mají dané podmínky, jaké má splnovat. Ten technik nic neopravuje, posílá na to lidi.
No u provozního technika bych si tím nebyla tak jistá.
@m1978 píše:
Pošli to tam, pokud alespoň nějaký podmínky splňuješ. Nejhorší co se může stát, že se neozvou. Já jsem taky technik a jsem ženská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@m1978 no záleží jak to tam mají. Někde to bude tak že ti zavolají a ty obstaráš třeba instalatéra, elektrikáře…
No a jinde si vezmeš auto a vercajk a půjdeš to opravit. Což asi bude problém
inzerát na pozici sme neviděli tak to můžeme jen hádat. Ale určitě budou chtít nějaké technické myšlení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A v inzerátu stojí co?
Já mám tuhle pozici hozenou asi někam, jako je v tomhle inzerátu, prostě správa nemovitostí, která má na starosti veškerou agendu správy a koordinaci, ale nechodí s nářadím po bytech, aby opravovali prasklé stoupačky. A na těchhle pozicích bývají ženy zastoupeny velmi často.
https://www.sbdpraha.cz/…zni-technik/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když se tam nenapíše, tak se nikdo nedozví, co to mohlo být
- načítám...
- Citovat
- Zmínit