Jedno prso menší než druhé, je to normální?

3
1.7.26 10:07

Prsa menší

Ahoj chci se zeptat a požadat o radu mam 13 letou sestru ktera ma jedno prso menší než druhé je to normalní nebo? Je tady někdo kdo má zkušenosti stím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2316
1.7.26 10:10

Je to poměrně časté. Řeší se to vycpávkou v prádle, později případně plastikou. Někdo to nechá tak a nevadí mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.7.26 10:10

@Okta a nevyrovna se to treba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.7.26 10:20

Já jsem měla tak do 15 - 16 let jedno prso o dost větší (cca o číslo), později se to skoro srovnalo, ale nějaký drobný rozdíl tam zůstal. Řeším to tak, že do podprsenky u menšího prsa si dávám o vycpávku navíc. Žiju šťastně a spokojeně a troufám si říct, že o mém malém tajemství skoro nikdo neví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.7.26 10:25

@Nairobi91 a neni to nějaka nemoc nebo je to jen o tom vyvojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.26 10:31

Je to normální. Každá žena má jedno prso trochu jiné než druhé. Nemáme symetrické tělo, ani obě poloviny obličeje nemáme stejné, tak ani prsa. Nelámala bych si s tím nijak hlavu. A už vůbec ne v takovém věku, kdy se člověk ještě vyvíjí a roste.

• Citovat
  • Upravit
127
1.7.26 10:35

@Zuza730 Nemoc to není, je to normální a má to dost žen, ani o tom nevíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.26 10:50

@Zuza730 Je to celkem běžná věc. Někomu se to srovná, někomu ne. Já mám jedno o trošičku větší než druhé, nezměnilo to ani kojení, v podprsence a oblečení rozdíl poznat není. Kamarádka měla v pubertě jedno výrazně větší, s dětmi se ji to vcelku srovnalo (ale úplně stejné nejsou). A moji tchyni zase naopak asymetrie vznikla až během kojení.

• Citovat
  • Upravit
1949
1.7.26 21:59

Všechny máme asymetrická prsa. Taky chodidla… U někoho je to víc vidět, u někoho skoro ne. Ve 13 letech bych to ještě neřešila. Až v dospělosti, kdy je jasné, že se to už nesrovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
1.7.26 22:01
@Zuza730 píše: Více

další troll, dnes založený profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...