Jak byste řešili prudké, točité schody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
7.3.25 08:26

Zábrany na schodiště jsou super, akorát možná budeš mít málo rukou na zavírání a otevírání. já jsem je ocenila i u větších dětí, když spaly nahoře - nemusela jsem se bát, že rozespalé sletí třeba cestou na záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.3.25 14:37
@Anonymní píše: Více

kolem sebe zadneho nemam, takze jestli to tu cte nejaky vozickar, prosim ozvete se mi, rada vam za to neco dam :D rekla bych, ze to je takhle predrazene reseni prave protoze jsou na to dotace :zed:

@unuděná ja si taky myslim, ze to prave rozdil k lepsimu neni…no mel byt uz touhle dobou pomalu dostavovan dum snu a byl planovany jen jeden sourozenec, kazdopadne osud to tak nechtel a tak je potreba resit vzniklou situaci starym uz hotovym barakem co ma jedine, ale velike ale v podobe blbych schodu…prostor bude tak bezpecnej jak ho udelam, do baraku se teprv budeme stehovat (snad to stihnem pred porodem). A pokud nic nevymyslim, tak pro zmenu shanim 3 co nejmensi ohradky nahoru i dolu kam je vzdy pri presunu na chvilku odlozim a proste budou rvat :nevim: jen se mi tohle reseni moc nelibi…

@navy blue zabrany jsou must have se kterym predem 100% pocitam ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
7.3.25 16:14

Ty ohrádky jsou dobrý nápad, pak mě ještě napadla krosnička, kam by se starší dítě vrazilo a maličké bys nesla - postupně s věkem by se mohly prostřídat. ale nevím, jestli jsi na to dost velká sportovkyně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.3.25 16:24

@navy blue dekuju, ja asi v tom jestli jsem na to dostatecna sportovky nebudu mit na vyber :D blby, ze takhle uz sebou ale nevemu nic navic (svacinky, pleny atd. no)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
7.3.25 16:36
@njn19999 píše: Více

krosničky mají kapsičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 18:03

@njn19999 no a kdo v tom domě bude bydlet s Tebou? Tak požádáš o asistenci…s první dcerou jsme byli u našich, normální schody tam byly, zábranu jsme nedávali, od 9měsíců je dcera umělá slézat dolů i nahoru…druhá dcera už se stěhovala do domu bez schodů, vyjedu s kočárkem, postavím ji na terasu před 5m okno a venku krásně spí…malá má 18m a na schodech chodí za ruku

• Citovat
  • Upravit
1137
7.3.25 19:45

Ja porad nechapu, kde ty schody jsou - z venku do baraku nebo mezi patry v nejake bytovce nebo mate cely dum a schody v interieru? Jakoze bys rocaka nosila uvnitr baraku v krosne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
7.3.25 20:08
@JezinkaBezinka píše: Více

Taky jsem to nějak nepochopila přesně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.3.25 20:52

tady ty schody prave tolik normalni nejsou, jsou opravdu hodne prudky, uzky a tocity, normalni schody malyho nahoru slapat uz nechavam bezne, ale na tenhle sesup s tim jak rad dela blbiny ho fakt asi samotnyho pustit dlouho nebudu moct a stejne ty 2…jinak o asistenci si budu samozrejme rikat vzdy kdyz to pujde, ale to taky nepude vzdy ☺️

mame cely dum a schody jsou uvnitr, jen je dum staven tak, ze vetsina obytnych prostor vcetne kuchyne a koupelny je nahore a tak budeme bydlet tam, dole je jen garaz a jedna mistnost…nahoru a dolu moc behat nebudu muset, jen kdyz pudeme ven a v tu chvili v plne polni se vsema vecma a detma a to musim nejak vyresit ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
7.3.25 20:59
@njn19999 píše: Více

a kde je teda problém, když schody jsou uvnitř vaší soukromé nemovitosti?
tak dole nechám ohrádku nebo dvě ohrádky a do ní postupně nanosím děti - problem solved, nejdřív dítko větší, pak dítka menší, pak přistavím kočár-ky a jdeme ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 21:52

@njn19999 a takový paskvil jste si pro rodinu koupili? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1085
7.3.25 22:03

ano…v lokalite kde bydlime se toho moc neprodava, krom tech schodu je naopak dum skvely a nic lepsiho uz nejaky ten patek v nabidce nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.3.25 22:36

@njn19999 kdyz je to vase, predelejte schody na normalnejsu druh schodu a problem vyresen, ne :roll: a teda ty ohradky, to je blbost, mimina strci do kocaru a neutecou a jestli uz ani ne rocni dite ted zvlada samostatne jine schody, tak tyhle bud sesoupe po zadku nebo daji nahoru a dolu vyssi zabranu na schody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
7.3.25 22:40
@JezinkaBezinka píše: Více

mimina neutečou, do určitého věku ne, moje dcera spala v kočáře na dvoře, naštěstí přikšírovaná, v 7 měsících najednou stál kočár sám a dcera visela vedle kočáru :think: naštěstí byl dost bytelný a nepřevrhl se, což každý kočár ovšem není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.3.25 22:48

@stinga tak do te doby udelaji lepsi schody, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie