Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zábrany na schodiště jsou super, akorát možná budeš mít málo rukou na zavírání a otevírání. já jsem je ocenila i u větších dětí, když spaly nahoře - nemusela jsem se bát, že rozespalé sletí třeba cestou na záchod
@Anonymní píše: Více
kolem sebe zadneho nemam, takze jestli to tu cte nejaky vozickar, prosim ozvete se mi, rada vam za to neco dam
rekla bych, ze to je takhle predrazene reseni prave protoze jsou na to dotace ![]()
@unuděná ja si taky myslim, ze to prave rozdil k lepsimu neni…no mel byt uz touhle dobou pomalu dostavovan dum snu a byl planovany jen jeden sourozenec, kazdopadne osud to tak nechtel a tak je potreba resit vzniklou situaci starym uz hotovym barakem co ma jedine, ale velike ale v podobe blbych schodu…prostor bude tak bezpecnej jak ho udelam, do baraku se teprv budeme stehovat (snad to stihnem pred porodem). A pokud nic nevymyslim, tak pro zmenu shanim 3 co nejmensi ohradky nahoru i dolu kam je vzdy pri presunu na chvilku odlozim a proste budou rvat
jen se mi tohle reseni moc nelibi…
@navy blue zabrany jsou must have se kterym predem 100% pocitam ☺️
Ty ohrádky jsou dobrý nápad, pak mě ještě napadla krosnička, kam by se starší dítě vrazilo a maličké bys nesla - postupně s věkem by se mohly prostřídat. ale nevím, jestli jsi na to dost velká sportovkyně ![]()
@navy blue dekuju, ja asi v tom jestli jsem na to dostatecna sportovky nebudu mit na vyber
blby, ze takhle uz sebou ale nevemu nic navic (svacinky, pleny atd. no)
@njn19999 no a kdo v tom domě bude bydlet s Tebou? Tak požádáš o asistenci…s první dcerou jsme byli u našich, normální schody tam byly, zábranu jsme nedávali, od 9měsíců je dcera umělá slézat dolů i nahoru…druhá dcera už se stěhovala do domu bez schodů, vyjedu s kočárkem, postavím ji na terasu před 5m okno a venku krásně spí…malá má 18m a na schodech chodí za ruku
Ja porad nechapu, kde ty schody jsou - z venku do baraku nebo mezi patry v nejake bytovce nebo mate cely dum a schody v interieru? Jakoze bys rocaka nosila uvnitr baraku v krosne?
@JezinkaBezinka píše: Více
Taky jsem to nějak nepochopila přesně ![]()
tady ty schody prave tolik normalni nejsou, jsou opravdu hodne prudky, uzky a tocity, normalni schody malyho nahoru slapat uz nechavam bezne, ale na tenhle sesup s tim jak rad dela blbiny ho fakt asi samotnyho pustit dlouho nebudu moct a stejne ty 2…jinak o asistenci si budu samozrejme rikat vzdy kdyz to pujde, ale to taky nepude vzdy ☺️
mame cely dum a schody jsou uvnitr, jen je dum staven tak, ze vetsina obytnych prostor vcetne kuchyne a koupelny je nahore a tak budeme bydlet tam, dole je jen garaz a jedna mistnost…nahoru a dolu moc behat nebudu muset, jen kdyz pudeme ven a v tu chvili v plne polni se vsema vecma a detma a to musim nejak vyresit ☺️
@njn19999 píše: Více
a kde je teda problém, když schody jsou uvnitř vaší soukromé nemovitosti?
tak dole nechám ohrádku nebo dvě ohrádky a do ní postupně nanosím děti - problem solved, nejdřív dítko větší, pak dítka menší, pak přistavím kočár-ky a jdeme ven
ano…v lokalite kde bydlime se toho moc neprodava, krom tech schodu je naopak dum skvely a nic lepsiho uz nejaky ten patek v nabidce nebylo…
@njn19999 kdyz je to vase, predelejte schody na normalnejsu druh schodu a problem vyresen, ne
a teda ty ohradky, to je blbost, mimina strci do kocaru a neutecou a jestli uz ani ne rocni dite ted zvlada samostatne jine schody, tak tyhle bud sesoupe po zadku nebo daji nahoru a dolu vyssi zabranu na schody…
@JezinkaBezinka píše: Více
mimina neutečou, do určitého věku ne, moje dcera spala v kočáře na dvoře, naštěstí přikšírovaná, v 7 měsících najednou stál kočár sám a dcera visela vedle kočáru
naštěstí byl dost bytelný a nepřevrhl se, což každý kočár ovšem není