Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravim, jak byste vyresili prudke tocite schody, potrebu se dostavat do patra kde budete bydlet a trojcata, ktera tam budete dostavat? nekdo nejaky napad?
Tak jako každé schody, napřed zábrana, pak je učit slézt a vylézt ![]()
@njn19999 píše: Více
Týýjo, gratuluji k trojčátkům!!
Upřímně tedy nevím, jak bych řešila mraky situací s nimi, ženská má přecijen pouze dvě ruce
Nejspíš prostě vynést je postupně, dokud budou v autosedačkách/kočárku a doma je lupneš do ohrádky, tak se to ještě dá. Horší to asi bude až začnou běhat sami ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Já pochopila že jde o ten první roky, kdy bude řešit přesun z kočárku případně auta do bytu.
Vyřešila bych to tak, že bych si našla jiný bydlení. Mám dvě děti a blbý schody do patra. Někdy si říkám, že mi ty nervy nestojí za to.
Pokud myslíš do patra do bytu, tak holt jedině postupně nosit a pak naučit chodit za ruku po schodech. Ale tři děti po schodech najednou asi brát nepůjdou ![]()
to už tady bylo, asi před dvěma lety, a ty schody nemají zábradlí, že jo?
ty už jsi několikrát rodila, naposledy v červnu 2024 císařem a nyní čekáš trojčata?
ta trojčata tam přece budeš dostávat úplně stejně jako tam teď dostáváš ty už narozené děti
@stinga teda ty ses mila
zrejme si me s nekym pletes, protoze tou dobou jsem nerodila, schody zabradli maji a ani jsem doted schody neresila ani na emiminu ani nikde jinde…
@unuděná dekuji, kazdopadne trojcata jsem napsala jen abych tu nemusela rozepisovat, ze budu mit skorotrojcata, synovi pri porodu dvojcat bude rok a myslim, ze me urcite u tehle fakt prudkych schodu ceka obdobi, kdy ani jednoho z jich samotnyho nebudu po nich moct pustit dolu samotnyho ☺️
navrh na jiny bydleni zni zajmave, kazdopadne nerealne, muzu bydlet tam nebo se 3ma detma v garsonce, to si radeji vyresim ty schody
zatim me napadlo jen poridit schodistovy vytah (ale zjisteni ceny me odradilo) a navazat na nej sedacky, nebo hold ohradky nahore i dole…tak zkousim, jestli nekdo kreativni nevymyslel neco lepsiho ☺️
Nevím, co bys chtěla vymyslet
Jak jsou schody, musíš po nich děti nosit a pak je naučit chodit nahoru a dolů, a podle toho, kde schody jsou, případně řešit zabraňuje, aby se tam dítě nedostalo bez dozoru. A roční dítě a dvojčata je asi rozdíl, než trojcata ![]()
@njn19999 poradim ti kreativne
najdi si vozickare a ten kdyz si pozada o prispevek na vytah/schodistovy vytah, tak mu to zaplati urad prace a vytah bude pro vas zadarmiko
![]()
No to je hodně nepříjemná situace, skoro horší, než ta trojčata. Protože ročáka asi už samotného nenecháš nahoře ani dole.. Odpíchla bych se podle toho, kde je bezpečnější prostor (nahoře v patře nebo dole pod schody) - tam tedy nejprve nasměrovala toho sotva chodícího prďolu a pak vzala mimina. Ale teda pořídit si do takové situace, kdy máš variantu bydlení nejspíš u rodičů v nevyhovujícím baráku versus garsonku, další dítě (pomsta osudu navíc ještě dvojčata
), je docela o zlomkrk. Bude to boj a nejen se schody.