Průduškový kašel u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.3.16 22:15

Průduškový kašel u miminka

Dobrý den mám 2 měsíčního chlapečka, má chraptiví dech, přijde mi teplý ale teplotu nemá, vypadá to jak průduškový kašel, jako kdyby měl něco na průduškách, mě přijde že si potřebuje jen odkašlat nechala jsem ho vybrečet trochu si odkašlal ale je to pořád stejné, když dýchá tak hrozně chraptí, je jen kojený takže se mi nechce věřit že by byl nějak nastydlí, jak mu mám pomoc? A také chrochtá. Je možné že by na něj něco lezlo, nebo je nastydlí? Musím se přiznat kouřila jsem celé těhotenství a kouřím i tet ale omezuji to, tak prosím nehubovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
24.3.16 22:22

Radsi si sedim na prstech. :roll: Jak dlouho takhle dycha, doktor ho videl? Zkusila bych mu odsat nos, doma zvlhcit vzduch, podložit matraci a hlavně ho nechat co nejdriv poslechnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 22:29

U Dr jsme byli ve středu a začalo nám to od včerejšího večera, nos jsem odsála. Vzduch jsem zvlhčila. To chrochtání je už déle chrochtá jak prasátko, ale to dýchání nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
24.3.16 22:36

Určitě s ním zajdi k dr.
Tohle není sranda.
Nám takhle dopol. diagnostikovali obyč. nachlazení a večer už jsme strašili v motole, kde nám řekli, že má zánět hrtanu.
Nepodceňovat pokuď chrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.3.16 22:39

Dvě starší děti měly zánět průdušek ve 2 a 4m, a teplotu u toho neměl ani jeden. jen hodně chrčeli, a byli protivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 22:43

Myslíte že by bylo možné aby byl nemocný? Nebo měl zánět. Všechny říkají že nemůže když kojím. Kam tet k DR když je zavřeno jedině na pohotovost. To celou noc nebudu spát budu hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
24.3.16 22:45

Jak dycha? Koukni mu na hrudnicek jestli se mu nezatahuji mezizeberni svaly. Mel by dychat do briska a nemelu by se mu delat nikde prohlubne. Ja bych uz byla na pohotovosti. Mam z tohodle respekt. Syn byl jako miminko několikrát dusny a vzdy jsme byli hospitalizovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
24.3.16 22:46

@jberuska111 Samozrejme ze muze byt nemocny i kdyz je kojeny! Co je to za blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 22:48

Tet spí, když spí tak dýchá normálně že ho nejde ani slyšet ale když je vzhůru tak dýchá trochu hlasitěji a u toho chraptí jak kdyby měl něco na průduškách, a občas si zakašle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 22:49

Nevím každý mi říká že je chráněný a že onemocnit nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.3.16 22:58

Já bych s tak malým dítětem jela hned na pohotovost. Zítra je svátek, pak víkend, pak Velikonoční pondělí, no fakt bych na nic nečekala. Do úterka? Aby nebylo pozdě. A jasně, že může být nemocný. Jo, říká se to, ale znám kojený děti, který berou antibiotika na nemoc. Takže se na to fakt nespoléhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.3.16 23:00
@jberuska111 píše:

Jinak chráněný je i v tom smyslu, že mají nemoci lehčí průběh. Fakt ti to ale nezaručuje, že nebude nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
24.3.16 23:04

Tohle bych nepodceňovala u miminka. Když už kouříš tak doufám, že daleko od něj :roll: hned jsem si vzpomněla jak chrblala holčička z výměny manželek, protože matka kouřila.
Klidně bych šla na pohotovost. Pro někoho hysterie pro někoho záchrana života. U tak malého miminka bych to řešila nejlépe hned. Do úterka bych nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 23:05

Pojedu, a nemůže to být jen že si potřebuje odkašlat a vadí mu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.3.16 23:05
@jberuska111 píše:

To je nesmysl. Moje plně kojené dítě mělo zápal plic (nebo černý kašel, to dodnes nevím) a skončil na atb a to 2× po sobě, protože po přeléčení se mu to vrátilo.
Hned ráno bych jela na pohotovost. Zvlhčit vzduch, podložit postýlku a hlídat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA