Průhledný hlen ve 20. týdnu

6
14.12.21 11:43

Průhledný hlen ve 20 týdnu

Ahojky holky, chci se zeptat zda je to normální nebo jestli mám plašit :cry:
Jsem ve 20 týdnu těhotenství a čekám dvojčátka moje DR dnes neordinuje tak zkusím vaše zkušenosti.
Dnes jsem byla se vyčůrat a vypadl ze mě čirý, průhledný hlen asi 5 cm dlouhý, tak se bojím o co by se mohlo jednat. Četla jsem, že by se mohlo jednat o hlenovou zátku, ale když jsem 20tt tak mě to přijde předčasné. A nevím si rady. A jsem z toho už docela ve stresu. Jestli mám volat do nemocnice někomu jinému nebo jestli je to normální. Děkuji moc za vaše odpovědi a zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
14.12.21 12:03

Já jsem 26. tt a mám teda různé druhy hlenů v těhotenství :D ani mě nenapadlo to zkoumat a stresovat se nad tím. Včera jsem byla na kontrole a doktorka ani neříkala, že by bylo něco špatně.
Pro svůj klid si tam zítra zavolej, ona tě může teoreticky pozvat, protože to po telefonu nepozná, ale já bych se neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.12.21 12:07

Jsem prvorodička a ještě čekám dvojčátka tak jsem se bála zda je vše v pořádku, určitě zítra zavolám :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
14.12.21 12:36

@Alena 21 Já to chápu, taky někdo koukám, co to je a zrovna minulý týden mě to taky překvapilo.
Jen bych ti ještě ráda řekla, že takové různé hleny a výtoky mívám třeba i v období, kdy jsem nachlazená, tak mi na to hned reaguje spodek. Zavolej si, maximálně si tam zajdeš na výtěry a bude to dobré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
14.12.21 13:46

Neboj, hlenová Zátka to není. Ta bývá hustá jak sopel s příměsí krve.
Bezbarvý, nebo bělavý hlen je v těhotenství normální. Někdo ho má už od začátku těhotenství. Ke konci je ho čím dál více….
Jinak mi dr říkal, že právě tyto hleny jsou v těhotenství zdravé! Chrání dělohu před infekcemi, takže dokud je bez barvy a nezapáchá, tak se nestresuj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.12.21 14:12

Holky děkuji moc :) vím, že to je prkotina, ale raději jsem se chtěla ujistit, že je vše v pořádku :) Jde mě hlavně o ty dva mimoušky ;) husté jako sopel to bylo, ale bez krve :) tak díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí