Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj už dlouho čtu váše rady a do teď převážně vše pomáhalo, ale posledních pár dní nepomáhá nic. Mám strašné křeče a bolesti v podbříšku a už se bojím i jíst všechno jde hnedka ven. Jsem na začátku těhotenství a moc bych prosila o radu mám strach jestli je vše v pořádku.
P. S. po ránu mám takovou dost růžovou skoro až krev v moči kdyby jste poradili i stím byla bych vděčná děkuji ![]()
@TéraMi píše:
Ahoj už dlouho čtu váše rady a do teď převážně vše pomáhalo, ale posledních pár dní nepomáhá nic. Mám strašné křeče a bolesti v podbříšku a už se bojím i jíst všechno jde hnedka ven. Jsem na začátku těhotenství a moc bych prosila o radu mám strach jestli je vše v pořádku.P. S. po ránu mám takovou dost růžovou skoro až krev v moči kdyby jste poradili i stím byla bych vděčná děkuji
Růžovou moč až s krví
, šupej k doktorce. Můžeš mít zánět, což ti může způsobovat ty bolesti v podbřišku.
Jejda… určitě je možné, že máš nějaký zánět… nepřemýšlela bych a hned se objednala k lékaři
Hned k Dr, zvlášť když jsi těhotná. Krev v moči je vždy špatně, když je ti zle od žaludku, můžou to být i ledviny.