Průhonický park

56
6.4.09 10:02

Průhonický park

Ahoj holky, znáte to některá v Průhonicích? Chtěla bych se zeptat, jestli

se dá dostat k průhonickému parku nebo zámku i nějakým autobusem

z Opatova, případně jak se jmenuje zastávka, ze které je to neblíž.

Díky moc

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
255
6.4.09 10:08

Ahoj,
zastávka se jmenuje přímo Průhonice. Autobus staví na náměstí, kousek od parkoviště, přes které se jde ke vstupu do parku.
Linky, o kterých vím - 324, 325. Zbytek určitě najdeš na www.dpp.cz.
V parku je nádherně (proto jsme tam taky měli svatbu :-)), obzvlášť, když všechno kvete. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
6.4.09 10:30

Kvíta podala vycerpavajici odpoved… akorat dodam, ze v hezkem pocasi je to trochu vaclavak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.4.09 11:44

Ale je to hezkej Václavák a fakt to stojí za to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.4.09 12:22

A já jen dodám, že kousek od Průhonického parku je dendrologická zahrada v Čestlicích, je to za pumpou Tank and Go, kousínek od Aquaparku a ta je taky nádherná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
6.4.09 15:02

JJ, dendrologickou zahradu taky doporučuju, zvlášť pro děti - je tam spousta prolézaček atd., na rozdíl od samotného parku (tam znám tedy stav cca před 2 lety, jestli se tam něco nezměnilo).

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
6.4.09 15:23

Na park bych počkala až budou kvést rododendrony a azalky, je to nádhera.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
6.4.09 20:25

Souhlas s Halkou, doporučuji počkat na rododendrony, je to nádhera, jinak oba parky jsou kousek od sebe, v Průhonicích pár dobrých restaurací, prostě ideální na výlet.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.4.09 20:35

No je fakt, že v dendrologické zahradě jsme byli s manželem začátkem srpna, tak možná nejdřív Průhonice v květu a v pozdnějším létě tu zahradu.

Mimochodem, lovili jsme tam multikeš, bylo to super, alespoň jsme ji opravdu celou prošli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.4.09 20:39

Ta zahrada je skvělá, ale za sebe doporučuju termíny konec května a dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.4.09 21:39

Ahoj holky, moc děkuji za odpovědi. Ještě se chci zeptat, do té
dendrologické zahrady se taky dostanu ze zastávky autobusu Průhonice nebo z jiné zastávky? Díky moc

Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.4.09 11:45

Ahoj holky. Nekvete to už v Průhonickém parku nebo je ještě brzy? Moje mamka se tam pořád chystá, tak bych to nerada zase prošvihla. A tady už to teda pěkně všechno kvete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
26.4.18 18:56

Chystáme se v sobotu do pruhonic, nikdy jsem tam nebyla tak trochu tápu. Nemůžu se rozhodnout jaký kočár vzít - jaký tam je povrch? Mám navýběr mezi BJ city mini (spíš městský, ale líp se mi vejde do auta a malá v něm jezdí raději), obrovská klasická čtyřkolka s nafukovacíma kolama. Ten je pochopitelně vhodnější, ale zajímá mě zda je nutný, nebo to půjde projet i s tím městským? :think: Chtěli bychom pravděpodobně projít nějaký delší okruj.. díky za rady! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7750
26.4.18 19:02
@ayra.5 píše:
Chystáme se v sobotu do pruhonic, nikdy jsem tam nebyla tak trochu tápu. Nemůžu se rozhodnout jaký kočár vzít - jaký tam je povrch? Mám navýběr mezi BJ city mini (spíš městský, ale líp se mi vejde do auta a malá v něm jezdí raději), obrovská klasická čtyřkolka s nafukovacíma kolama. Ten je pochopitelně vhodnější, ale zajímá mě zda je nutný, nebo to půjde projet i s tím městským? :think: Chtěli bychom pravděpodobně projít nějaký delší okruj.. díky za rady! :mavam:

V naprosté většině tam jsou cesty zpevněné, myslím že by to pro BJ neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
26.4.18 19:09

Cesty jsou tam v pohodě, zvládneš to i městským kočárkem. ;) Vždycky můžeš případné horší úseky obejít schůdnější cestičkou, je tam spousta možností kudy jít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix