Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neporadím co to může být ale průjem z krví okamžitě k veterináři mohl si něčím poranit konečník tohle není sranda
Nepřežral se kostí, případně nedostává je příliš často? Je schopný kosti pořádně rozkousat? - zda nemá zhltnutý větší kus v jícnu, který ho nadavuje. Podobnou rotyku dokáží spáchat u menších plemen i různé přesušené dršťky, ucha, střívka.
Každopádně šup na veterinu. ![]()
Veterinář?
K té neschopnosti se postavit, já jsem první asidva epileptické záchvaty psa považovala za nějakou jeho libůstku, kdy se mi počural před očima a různě poskakoval, měl je velmi slabé. Až když se to opakovalo častěji a pes začal slinit mi došlo, že není něco v pořádku a šla jsem k veterináři.
Průjem s krví, kdyby to bylo jednou, tak řeknu, že náhoda, pokud se to opakuje a je tam větší množství než pár nitek, tak bych už byla na cestě k vetovi
Kosti mu nedávám vůbec náš pes jede jen na granulích nic víc nic míň občas konzervu a kokina jinak nic. Vyloženě mu kapaly kapky krve ze zadku když se venčil určitě pojedeme na veterinu děkuji všem.
Tak nejlepsim reseni bude veterinar.Nas pes mel tohle dvakrat v zivote a byl to katar, chodila jsem s nim na injekce a drahe to nebylo, jedna stala cca 130kc a mel vzdy asi 3.
Taky myslím, že to nebude žádná prkotina. Mazejte k veterináři. Může to být cokoliv, od zánětu celého zažívacího traktu, až po epilepsiii či pozvolnou otravu…Držím palce
Běž k veterinářovi a to co nejdřív..Může to být i něco jiného, ale ségra měla psa se stejnýma příznakama a málem zdechnul. Nechci strašit, ale mohl někde chytit nějakou tu jejich nemoc. Už si nepamatuju jak se to jmenovalo.
@Anonymní píše:
Kosti mu nedávám vůbec náš pes jede jen na granulích nic víc nic míň občas konzervu a kokina jinak nic. Vyloženě mu kapaly kapky krve ze zadku když se venčil určitě pojedeme na veterinu děkuji všem.
kapky krve jo?
tak to měla právě kdysi naše fena, když pozřela návnadu na hlodavce
, dostala se z toho ale byl to boj
Co nejrychleji k veterinari nas pes to mel take a nakonec se prislo na to ze se otravil jak uz tu nekdo psal nejspise navnadou na hlodavce bohuzel jsme na to prisli pozde
Taky bych to viděla na parvovirózu. Můj první pes ji taky někde chytil, ale dostal se z toho. Hlavně rychle na veterinu!
Takto na dálku těžkou soudit.
Velice záleží na aktuálním zdravotním stavu, výživě, stáří a vakcinaci a dále konkrétně na barvě a konzistenci krve.
Každopádně VETERINÁŘ!
Dobré ráno píšu anonymně děkuji za pochopení. Náš pes JRT křižený ´má rok a od včerejška má průjem a pokaždé s krví jinak je pravidelně odčervován tak nevím kde je problém nemáte někdo zkušenost? jinak asi před týdnem se nám stalo že mě v noci probudilo nadavování psa skočil z postele a letěl do kuchyně tam se vyblil a tak jsem vyskočila rožla a koukám na něj nemohl se postavit na nohy lehl si a začal se třást strašně slintal a ani za náma nešel lehl si v předsíni do roha nemůže to mít souvislost? děkuji za rady a zkušenosti