Kolik mám chtít peněz za nakrytí mým psem

2449
4.6.13 13:22

Kolik mám chtít peněz za nakrytí mým psem

Dobrý den, zajímaly by mě Vaše zkušenosti s krytím. Mám neměckého boxera bez PP. Sousedka projevila zájem o nakrtyti své feny mým psem. Nemám s tím žádnou zkušenost. Kolik bych měla chtít peněz. Dávají se peníze hned nebo až po zjištění březosti feny. Moc děkuji za rady… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
4.6.13 13:25

U psů s PP se platí většinou obvyklá cena jak za 1 štěně. část se platí za skok a druhá při zabřeznutí. u psa bez PP bych to na nic moc neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998

A proc budete rozmnozovat bezpapiraky? co genetika, predpoklad zdravi? ale co se divim..kazdyho vec..vetsinou se dava stene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982

Záleží na tobě, ale většinou se prostě zaplatí za skok, i když fena nezabřezne, ale takhle je to u papírových. U bezpapíráků se to řeší tak, že se platí cena štěněte nebo máš právo na jedno štěně. Ale je to o dohodě. Ale ty názory se můžou dost různit chovatel od chovatele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.6.13 13:29

Proboha, smaž tuhle diskuzi, než se tady na tebe všechny sesypou. :roll:

• Citovat
  • Upravit
11794
4.6.13 13:30

@Petta29 az po zabreznuti fenky, ale to zalezi, jak se domluvite, pokud je to papirovej pes, musis stejne vyplnit kryci list a dava se stene, nebo max trzni cena jednoho stenete.Kdyz je bezpapiru, tak max 500,– na granule :mrgreen:,vic bych se neodvazila chtit :mrgreen: / ale modli se, at jsou majitele fenecky blbci, ze ti to daji/ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
4.6.13 13:31

Když kryl můj papírový pes (velké plemeno) tak jsme zvažovali dvě varianty - buď hodnota jednoho štěněte nebo při krytí 3000tis. a za každé živě narozené štěně 500kč.. Nakonec jsme nechali pevnou taxu za krytí (hodnota štěněte) a já jako majitelka bych nechala klidně překrývat znovu - prostě ta cena za březí fenu. Domluvili jsme se ale tak, že peníze jsem dostala při odběru štěňat (v osmi týdnech).. Vše je o dohodě ale já bych nemnožila křížence :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

Proč by to mazala? A proč by nerozmnožovala, když o štěňata bude dobře postaráno?

Já bych si za to nevzala nic, jen ať si pes užije :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291

Co jsem já slyšela, tak je to také tak, buď štěně, nebo částka v hodnotě prodejní ceny štěněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449

Děkuji Vám za názory. Paní jen tak mlží a zatím nejsme domluvené. Boxeri be PP se prodavaji kolem 5000 Kč.
@Mauzik2 nas pes sice PP nemá, ale zdravotni stav na jednicku, povaha mirna, vyrovnana a naprosto skvely k detem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
4.6.13 13:32

No, je fakt, že tohle se může hodně zvrtnout v monolog a ne v diskuzi.

Aha, tak jsem chytřejší, jsem myslela, že se u PP za skok platí plná cena tak či tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.6.13 13:35

@Karleon @Petta29 Abyste si náhodou neudělaly špatný mínění o mně. Já mám doma taky bezpapírový psy, jsou to miláčci a jsou naprosto zdravý. Já jen nesnáším tyhle diskuze, kde tady všechny psy považují za podřadný a nárok na život mají jen ti jejich pojmenovaní kříženci.
No ale to za chvilku uvidíte.

• Citovat
  • Upravit
2449
4.6.13 13:36

@Almira-Alm ja jsem si myslela, ze pokud se rozmnozi dva nemecci boxeri, tak výsledek nebude krizenec ale nemecky boxer :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
4.6.13 13:38

Jo a ještě pro info, nejde tady o financni vydelek. Je to poslední kryti jejich feny a vždy porodi max tri stenata. Ty si chteji rozdělit mezi sebou v rodine. A nas pes se jim moc libi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
4.6.13 13:39

Taky jsem proti mnozeni psu bez PP!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat