Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já mám taky nějakou střevní chřipku od soboty, do toho i hodně zvracím a vím o dalších 5 ti lidech..hnus
Nevím co se děje…Jinak mě pomohl hylak ![]()
@Tarfinka píše:
Já mám taky nějakou střevní chřipku od soboty, do toho i hodně zvracím a vím o dalších 5 ti lidech..hnusNevím co se děje…Jinak mě pomohl hylak
mam jít s ní k dr. nebo ne? manža plaší, že mám jít, ale já s ní jít nechci, když pije a není dehydrovaná, co myslíš??
@veverunka11 já bych šla jen kdyby neudržela ani vodu- kdyby to hned vyzvracela. A pokud průjem bude ještě trvat, tak bych přemýšlela…
@veverunka11 No, já bych nešla…ono to samo po pár dnech přejde, zajdi do lékárny kup nějaké léky třeba ten hylak a bude to dobré. Já si ještě vezmu paralen, snažím se co nejvíc spát a už jsem skoro v pohodě. ![]()
Mne tyhle chripky trvaji tak dva tri dny, odezni, jakmile dostanu chut k jidlu. Kdyby to bylo delsi, tak jdu k doktorce urcite (i kdyz bych mela strach, ze se v cekarne pos…
). Muze to byt i neco jineho, nez „jen“ chripka. I kdyz v patnacti by me tam taky nikdo nedostal ![]()
@ncc1701 píše:
Mne tyhle chripky trvaji tak dva tri dny, odezni, jakmile dostanu chut k jidlu. Kdyby to bylo delsi, tak jdu k doktorce urcite (i kdyz bych mela strach, ze se v cekarne pos…). Muze to byt i neco jineho, nez „jen“ chripka. I kdyz v patnacti by me tam taky nikdo nedostal
[/ci
snědla kousek rohlíku a nebyla na hajzlíku hodku
No já také myslela, že mám střevní chřipku, nakonec to byla salmonela a trvalo to opravdu déle, takže jsme právě šla raději k dr. Do té doby jsem ani nemohla chodit ven, jakmile to bylo lepší, šla jsme k dr
@veverunka11 mně na průjem pomáhá Enterol a probiotika. Dobré je Imodium, to většinou zastaví úplně všechno
K doktorce bych šla, pokud by průjem trval delší dobu nebo pokud by v sobě neudržela tekutiny
Na tohle je výborný Enterol. Jestli dostatečně pije, k dr bych nešla
Ahojky holky, moje holka(15 l.) má už od sobotka průjem. K doktorce jí asi nedostanu ani za živý prase a vlastně ani nevím, zda je to nutné. pije mi dost celkem, pije čaje, ale nechce mi skoro vůbec nic jíst. POradíte mi holky, co pomahá na průjem díky??Mám k té doktorce s holkou jít či ne.