Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nasadil bych Tasectan sáčky, probiotika, ve stravě omezit mléčné výrobky a ovoce. K lékaři zatím ne.
Naše čtyřletá teď měla taky asi 3 dny průjem, tak 3× denně, jinak jí nic nebylo, občas si postěžovala na bolest břicha. Ten 3.den jsem jí dala tasectan 2× denně a průjem okamžitě zmizel (nějak mě nenapadlo dát jí ho dřív). Ten tasectan je skoro zázrak, loni celou naši rodinu vytáhnul z opravdu ošklivé střevní chřipky.
Aha no on mel před rokem salmonelu a měl právě taky jen prujem takže se děsím toho a pořád chodím a " neboli tě bříško? A je ti dobre" teď jsme venku s pejskem a litá a směje se jak blázen tak snad to nic neni
@Anonymní píše: Více
No i kdyby to byla salmonela, tak co? Léčí se to úplně stejně jako každá jiná gastroenteritida. ATB léčba je vyhrazena pro extrémně závažné případy za hospitalizace.
Ahoj chci se zeptat malej má od včera prujem ne celý den ale jen po jidle teploty nemá chuť k jídlu má taky je veselej litá po venku na nic si nestezuje jen chvilkama že ho boli bříško a pak jde na velkou stolici má tmavě hnědou. Mám jít k dr nebo prostě jen počkat