Průjem u 4letého

Anonymní
12.6.24 16:01

Prujem u 4leteho

Ahoj chci se zeptat malej má od včera prujem ne celý den ale jen po jidle teploty nemá chuť k jídlu má taky je veselej litá po venku na nic si nestezuje jen chvilkama že ho boli bříško a pak jde na velkou stolici má tmavě hnědou. Mám jít k dr nebo prostě jen počkat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9733
12.6.24 16:06

Nasadil bych Tasectan sáčky, probiotika, ve stravě omezit mléčné výrobky a ovoce. K lékaři zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.24 16:12

Naše čtyřletá teď měla taky asi 3 dny průjem, tak 3× denně, jinak jí nic nebylo, občas si postěžovala na bolest břicha. Ten 3.den jsem jí dala tasectan 2× denně a průjem okamžitě zmizel (nějak mě nenapadlo dát jí ho dřív). Ten tasectan je skoro zázrak, loni celou naši rodinu vytáhnul z opravdu ošklivé střevní chřipky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.24 16:16

Aha no on mel před rokem salmonelu a měl právě taky jen prujem takže se děsím toho a pořád chodím a " neboli tě bříško? A je ti dobre" teď jsme venku s pejskem a litá a směje se jak blázen tak snad to nic neni

• Citovat
  • Upravit
9733
12.6.24 20:16
@Anonymní píše: Více

No i kdyby to byla salmonela, tak co? Léčí se to úplně stejně jako každá jiná gastroenteritida. ATB léčba je vyhrazena pro extrémně závažné případy za hospitalizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí