Průjem u předposlední tabletky HA

Anonymní
29.7.22 16:22

Průjem u předposlední tabletky HA

Ahojky,
zítra beru poslední prášek antikoncepce před pauzou a dnes mám průjem. Pilulky beru každý den ve 13:00 (dnes 12:50). Měla jsem dvě řidší stolice ráno a vodnatou stolici prvně kolem 15h, potom zase asi o hodinu později a netuším, zda je konec nebo ještě ne. 😁
Je mi jasné, že řidší stolice dopoledne na účinnost HA nemohla mít vůbec vliv, ale zajímá mě ten průjem po 2 a následně 3 hodinách po užití tabletky, kór když mám zítra brát poslední. V příbalovém letáku je napsané že 2-3 hodiny po užití, takže jsem na vážkách, jestli se stihla vstřebat. :D Nejde mi ani tak o případné otěhotnění (přítel ejakuluje mimo mě), jako o to, aby se mi nerozházel cyklus a proběhla normálně menstruace. Brát prášky v kuse bez pauzy nechci, spíš mě zajímá, jestli si nemám vzít náhradní tabletku či je to zbytečné. Děkuju moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
29.7.22 17:03

Nebrala bych. A “ejakuluje mimo mě” není antikoncepce. Raději se teď chraňte i kondomem, kdyby účinnost skrz průjem opravdu klesla, pokud nechceš zakládat diskuzi “jsme neplánovaně těhotná, co teď” ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.22 17:19

Děkuju, samozřejmě to nebereme jako ochranu, jenom jsem tím chtěla říct, že bych měla větší strach, kdyby to „šlo do mé“ :D :D Určitě se pro jistotu chránit budeme. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1